Στην άκρη η χαρά της εμφάνισης με Περιστέρι, στόχος η επαναφορά των τραυματιών!

Η όποια χαρά υπήρξε από τη νίκη και κυρίως από την εμφάνιση κόντρα στο Περιστέρι μπαίνει στην άκρη. Από σήμερα ο Άρης γυρίζει σελίδα και ο Βαγγέλης Αγγέλου μαζί με τους παίκτες του επικεντρώνονται στον επόμενο στόχο, το ματς με τη Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Τα προβλήματα δεν λείπουν. Σήμερα θα ξέρει ο τεχνικός του Άρη το διάστημα της απουσίας από την αγωνιστική δράση του Σωτήρη Καραποστόλου, ο οποίος αποχώρησε από τον αγώνα με το Περιστέρι, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση. Ο Λαρισαίος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία και θα δείξει τη ζημιά.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και στην περίπτωση του Μιχάλη Πελεκάνου και του τραυματισμού του στα πλευρά. Ο έμπειρος φόργουορντ είναι ακόμα αμφίβολος για το αν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς της Καβάλας.

Ο Αγγέλου περιμένει να ακούσει ευχάριστα από τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος έλειψε το Σάββατο λόγω προβλήματος στο πέλμα. Θα φανεί από σήμερα κιόλας αν έχει βελτιωθεί η κατάστασή του.

Μέσα σε όλα αυτά, ο τεχνικός του Άρη, όπως είπε και στην συνέντευξη Τύπου, θα προσπαθήσει με τη συμβολή του ιατρικού τιμ, να επαναφέρει σε κανονικούς ρυθμούς τον Δημήτρη Βεργίνη και τον Κώστα Χαρίση, αμφότεροι απόντες από πολλές προπονήσεις στο διάστημα της διακοπής.

 

To Top