Στην άκρη οι πικρίες, κερκίδα-«ηφαίστειο» δείχνει τον δρόμο με Παναθηναϊκό!

Πόσες αναφορές δεν έχουν γίνει στην τεράστια συμπαράσταση που προσφέρουν οι φίλαθλοι του Άρη στην ομάδα… Μιλάμε, πλέον, για κάτι το αυτονόητο, «ένα» με το DNA αυτής της ομάδας που δυστυχώς ανταμείβει με πολλές πικρίες τον κόσμο της.

Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε τώρα πόσες και ποιες ήταν. Ούτε να επισημάνουμε ότι οι πικρίες αυτές καλούνται να μπουν στην άκρη. Πράγματι, για μια ακόμη φορά (πόσες φόρες, άραγε…), αλλά τα περιθώρια είναι απελπιστικά στενά. Το καταγράφει η βαθμολογική θέση της ομάδας και τα παιχνίδια που απομένουν.

Κανείς δεν πρέπει να ξεφύγει από τη σκληρή κριτική. Η απόδοση των ευθυνών επιβάλλεται. Όχι απλά για να ικανοποιηθεί το «λαϊκό αίσθημα», αλλά γιατί μόνο έτσι θα… αποδράσει ο Άρης από την κρίση των τελευταίων χρόνων.

Τώρα, όμως, τώρα που η κλεψύδρα έχει γυρίσει ανάποδα και ο χρόνος κυλάει αντίστροφα, οι γεμάτες κερκίδες, με μια συμπαράσταση δυναμική, «ηφαίστειο» σωστό μπορούν να δείξουν τον δρόμο της νίκης στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και να βάλουν τις βάσεις για να λυγίσει ο αντίπαλος, ο κάθε αντίπαλος. Το ίδιο και στα επόμενα παιχνίδια μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

«Καυτή» κιτρινόμαυρη κερκίδα τώρα για την αγωνιστική σωτηρία της ομάδας. Χωρίς να σημαίνει ότι θα «παραγραφούν» τα λάθη, τα «εγκλήματα» που έγιναν. Ο έλεγχος σε βάθος, η σκληρή κριτική και η απόδοση ευθυνών είναι δεδομένα, όταν θα έχει το καράβι θα έχει αποφύγει τα βράχια…

To Top