Στην έξοδο από τον Πανιώνιο ο Οικονόμου

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου, γνωρίζοντας την έβδομη διαδοχική ήττα του στο πρωτάθλημα, με τη θέση του Νίκου Οικονόμου να είναι επισφαλής.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Πανιώνιος έμεινε μακριά από τα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ηττήθηκε με 76-93, στο κλειστό της οδού Αρτάκης, απο τον Πανιώνιο, μένοντας μακριά από τα θετικά αποτελέσματα για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι μετρούν 3 νίκες σε 15 παιχνίδια και χρειάζονται άμεσα θετικά αποτελέσματα, για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Για το λόγο αυτό δεν αποκλείεται να πορχωρήσουνσε μία ακόμα άλλαγή τις επόμενες μέρες.

Η θέση του Νίκου Οικονόμου είναι επισφαλής τις τελευταίες ώρες. Αιτία δεν είναι μόνο το αρνητικό σερί στο πρωτάθλημα, όσο η αλλαγή του Μουχάμαντ Ελ Αμίν με τον Έι Τζέι Σίνγκλερ, καθώς και το γεγονός πως προχώρησε σε απόκτηση παίκτη που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Ντέβιον Μπέρι, που έιναι ο πιο αξιόπιστος σκόρερ του συνόλου.

Μάλιστα, ο Οικονόμου προανήγγειλε εξελίξεις, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, καθώς τόνισε πως «πρέπει να μιλήσω με την διοίκηση για το καλό της ομάδας, γιατί αυτό προέχει, υπεράνω προσώπων».

To Top