Στην έξοδο ο Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό

Μπορεί ο Ντάνιελ Μαντσίνι να πήρε μεταγραφή από τον Άρη στον Παναθηναϊκό μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο, υπογράφοντας συμβόλαιο 3,5 ετών, όμως η καριέρα του είναι πιθανό να συνεχιστεί μακριά από τους πράσινους. 

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ο Μαντσίνι έχει δεχτεί πρόταση από την Κράσνονταρ, με την ρωσική ομάδα να προσφέρει ένα πολύ μεγάλο ποσό στον Αργεντίνο για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Όμως η προσφορά προς την ομάδα δεν είναι αυτή που θα ήθελαν οι πράσινοι και έτσι αναμένουν βελτιωμένη πρόταση.

Όπως επίσης προκύπτει από τα ΜΜΕ της Αθήνας ο Μαντσίνι δεν βρίσκεται στα πρώτα πλάνα του Γιοβάνοβιτς για τη βασική ενδεκάδα, καθώς ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν φαίνεται ευχαριστημένος από τον πρώην παίκτη του Άρη.

Όπως αναφέρουν μάλιστα ο Μαντσίνι βρίσκεται στις επιλογές πιο πίσω κι από τον Βέρμπιτς, όπως αποδείχθηκε και στον πρώτο επίσημο αγώνα στο Κόζιτσε. Ο Μπερνάρ θα παίζει αρκετά στην άκρη, ο Παλάσιος είναι στην άλλη μεριά, ο Βέρμπιτς ανεβαίνει, ο Αϊτόρ έρχεται, άρα ο Μαντσίνι αποτελεί την πέμπτη επιλογή, κάτι που έχει αντιληφθεί και ο ίδιος και γι αυτό αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

To Top