Στην έξοδο ο Πελεκάνος!

Πρόβλημα με τον Μιχάλη Πελεκάνο προέκυψε στον Άρη σε βαθμό που να θεωρείται πολύ πιθανή η λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα φόργουορντ!

Οι κίτρινοι παρουσιάζονται ανακόλουθοι ως προς τις υποχρεώσεις τους προς τον Πελεκάνο, όχι μόνο σε θέματα που αφορούν το συμβόλαιό του, αλλά και σε θέματα της καθημερινότητας και της οικογένειας του αθλητή.

Υπάρχουν δεσμεύσεις και υποσχέσεις της διοίκησης που δεν έχουν τηρηθεί. Το θέμα δεν έχει προκύψει σήμερα. Υπάρχει εδώ και καιρό, όπως επίσης υπήρξαν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών για να βρεθεί μια λύση. Αυτή η λύση δεν έχει βρεθεί και ο παίκτης έχει φτάσει στο σημείο να θέλει να αποχωρήσει από τον Άρη!

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δεν έχει πληρωθεί όπως πρέπει τα χρήματα του συμβολαίου του. Υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία όφειλε να ρυθμίσει η ΚΑΕ και δεν το έχει κάνει και αφορούν την καθημερινότητα του παίκτη και της οικογένειάς του.

Από την πλευρά του παίκτη προκύπτει πως είναι πολύ πιθανό ο Πελεκάνος να στείλει εξώδικο στην ΚΑΕ για να είναι απόλυτα τυπικός σε κάθε του ενέργεια και δεν είναι μυστικό ότι αναζητάει ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο ίδιος θα ήθελε να παραμείνει στον Άρη και να ολοκληρώσει την χρονιά του στην Θεσσαλονίκη, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να τηρηθούν όσα έχουν συμφωνηθεί με τη διοίκηση στην αρχή της περιόδου. Άλλωστε έχει δείξει στην πράξη ότι θέλει να προσφέρει και δεν είναι υπερβολή ότι σε αρκετά παιχνίδια την φετινή χρονιά έπαιξε τραυματίας και παρά την σύσταση των γιατρών να μείνει εκτός (Καβάλα, Ολυμπιακός, Ίκαρος).

Πρόβλημα υπάρχει και με τον Δημήτρη Βεργίνη, όχι στον βαθμό που είναι του Πελεκάνου.

 

 

 

To Top