Στην έξοδο ο Σφαιρόπουλος, Τρινκιέρι, Πλάθα για διάδοχοι

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, με τον Αντρέα Τρινκιέρι να είναι το πρώτο φαβορί για να τον διαδεχτεί.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο  Αντρέα Τρινκιέρι είναι το πρώτο φαβορί για να τον διαδεχτεί στον πάγκο του Ολυμπιακού. Τους τελευταίους μήνες ο Ιταλός προπονητής είναι ελεύθερος, καθώς απολύθηκε από την Μπάμπεργκ και στην παρούσα φάση είναι το όνομα που βρίσκεται ψηλότερα απ’ όλα ώστε να διαδεχτεί τον Έλληνα προπονητή.

Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος, Τσέμα ντε Λούκας, τόνισε με «τιτίβισμά» του ότι δεν θα είναι περίεργο αν αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ο Έλληνας τεχνικός και πήγε… παρακάτω το ρεπορτάζ τονίζοντας ότι υποψήφιος διάδοχος είναι ο Ζοάν Πλάθα, ο οποίος προσφάτως έφυγε από την Μάλαγα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν θα μου κάνει έκπληξη αν ο Σφαιρόπουλος δεν θα είναι στον Ολυμπιακό. Είχε συμβόλαιο μέχρι το 2018. Ο Ζοάν Πλάθα συγκαταλέγεται στους υποψήφιους διαδόχους».

Τις επόμενες μέρες, άλλωστε, οι ιθύνοντες την ομάδα του Πειραιά αναμένεται να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα, όπου και θα παρθούν αποφάσεις, τόσο όσον αφορά την τεχνική ηγεσία, όσο και για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

To Top