Στην έξοδο ο Τσιώλης, οργιάζουν οι φήμες για αντικαταστάτη

Ο Άρης βουλιάζει αγωνιστικά. Η ομάδα παραμένει χωρίς νίκη μετά από έξι αγώνες, με μόλις τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η εικόνα που παρουσίασε στο ΟΑΚΑ ήταν για μια ακόμη φορά άσχημη. Για δεύτερη φορά μέσα σε μια οκτώ μέρες, εμμέσως πλην σαφώς ο Σάκης Τσιώλης έθεσε θέμα παραίτησής του στη συνέντευξη Τύπου.

Όλα δείχνουν αυτήν τη φορά ότι ο Τσιώλης είναι στην… έξοδο. Η εμπιστοσύνη της διοίκησης προς το πρόσωπό του έχει κλονιστεί. Ο προβληματισμός είναι έντονος. Πεταμένοι βαθμοί στα σκουπίδια, έλλειψη αγωνιστικής ταυτότητας, προβλήματα πολλά. Ζητείται το ηλεκτροσόκ…

Οι διοικούντες των κίτρινων βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και είδαν δια γυμνού οφθαλμού την εικόνα της ομάδας, η οποία παρουσίασε πολλές αδυναμίες. Ο Τσιώλης έκανε απλά την… πάσα, για μια ακόμη φορά: «Θα τα πούμε τη Δευτέρα και θα πάρουμε τη σωστή απόφαση για τον Άρη» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ήταν η δεύτερη φορά που άνοιξε την πόρτα της εξόδου.
Οι όποιες αποφάσεις αναμένεται να παρθούν στη συνάντηση της Δευτέρας.

Ήδη οι φήμες οργιάζουν για τον αντικαταστάτη του Τσιώλη, εφόσον παρθεί οριστικά η απόφαση της απομάκρυνσής του. Το όνομα του Γκιγέρμο Όγιος είναι ένα από αυτά που κυκλοφόρησαν για μια ακόμη φορά, χωρίς να υπάρξει ούτε διάψευση, ούτε επιβεβαίωση, ενώ υπάρχουν υποψήφιοι και από την ισπανική και λατινική αγορά. Κάποιος προπονητής από την Ελλάδα δεν φαίνεται να συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις που θέτουν οι παράγοντες του Άρη. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

To Top