ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην Αγγλία δίνουν “τελειωμένη” τη μεταγραφή του Σίλβα: “Τον Ιανουάριο στον Άρη, υπογράφει για 2,5 χρόνια”

Στην Αγγλία δίνουν “τελειωμένη” την μεταγραφή του Σάντε Σίλβα: “Τον Ιανουάριο στον Άρη, υπογράφει για 2,5 χρόνια”, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ο δίαυλος επικοινωνίας για την επιστροφή του Πορτογάλου, έχει ανοίξει εδώ και αρκετές μέρες και όπως αναφέραμε σε άλλο ρεπορτάζ, εφόσον δεν προκύψει κάποια επιπλοκή που θα περιπλέξει τα πράγματα  ο Σίλβα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι τις αρχές του Ιανουαρίου, ώστε να ενταχθεί στην κιτρινόμαυρη ομάδα.

Ήδη στην Αγγλία τόσο τα μέσα που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Νότιγχαμ θεωρούν “τελειωμένη” τη μεταγραφή του στους κιτρινόμαυρους, μιλώντας για συμφωνία 2,5 χρόνων!

“Σύμφωνα με τον γκουρού των μεταγραφών Γεώργιο Σιδερίδη, ο Σίλβα έχει πλέον συμφωνήσει να πάει στην Ελλάδα μόλις ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Ο πολυσχιδής φόργουορντ θα φύγει έχοντας παίξει για μόλις 24 λεπτά κατά τη διάρκεια του 2021/22 και θα αποτελέσει μια πραγματικά παράξενη προσθήκη. Ο Σίλβα συμφώνησε σε δυόμισι χρόνια συμβόλαιο με τον Άρη και σίγουρα θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω του τον εφιάλτη του του Φόρεστ” γράφει χαρακτηριστικά το nottinghamforest.news, επικαλούμενο και το ρεπορτάζ του εν λόγω… γκουρού. Ο τελευταίος με σχετική φωτογραφία αναφέρεται στη συμφωνία 2,5 χρόνων, ανακοινώνοντας ότι έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Δείτε εδώ:

 

To Top