ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Στην… αγορά ο Καστεγιάνο”, γράφει η Marca και επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Άρη!

Το ενδιαφέρον του Άρη για τον Χάβι Καστεγιάνο επιβεβαίωσε εμμέσως σήμερα και η κορυφαία αθλητική εφημερίδα της Ισπανίας, η Marca, στην οποία φιλοξενούνται και δηλώσεις του ίδιου του παίκτη για το μέλλον του.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η Marca αναφέρει στο δημοσίευμα με τίτλο “Ο Καστεγιάνο βγήκε στην αγορά” πως “ο παίκτης έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις από διάφορες ομάδες για να αποχωρήσει από την Λας Πάλμας. Το ενδιαφέρον προέρχεται από ομάδες του εξωτερικού, αλλά και από ομάδες της Σεγκούντα Ντιβιζιόν. Ο μέσος έχει συμβόλαιο με την Λας Πάλμας μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021, οπότε όταν έρθει η ώρα θα πρέπει να διαπραγματευτεί με την ομάδα του για να αποχωρήσει”.

Στο ρεπορτάζ τονίζεται επίσης πως η Λας Πάλμας δεν θέλει να αφήσει τον παίκτη να φύγει και ευελπιστούν όλοι μέσα στην ομάδα ότι μπορεί να επανέλθει στο καλύτερό του επίπεδο. Η σκέψη του τεχνικού της Λας Πάλμας, Πέλε Μελ είναι να τον έχει στη διάθεσή του στις 8 Ιουλίου, όταν και ξεκινάει προετοιμασία η ομάδα των Καναρίων Νήσων.

“Αυτό μοιάζει να είναι και η σκέψη του παίκτη, που ήδη δουλεύει για να ξεκινήσει σε καλή φυσική κατάσταση από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας”, ανέφερε η Marca και πρόσθεσε: “Ο Χάβι Καστεγιάνο δεν θέλει να δώσει προσοχή στις… σειρήνες που ηχούν στα αυτιά του”.

Ο ίδιος ο παίκτης τόνισε στην Marca πως “τώρα θέλω να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου για να τα πάω καλά στην προετοιμασία”.

Στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται πως στον Καστεγιάνο αρέσει το ενδιαφέρον που προκύπτει από ομάδες της Σεγκούντα, αν και προς το παρόν δεν υπάρχει καμιά επίσημη πρόταση, ωστόσο αυτό θα συμβεί και από ομάδες της Ευρώπης και της Ασίας. “Δύο ομάδες της Σεγκούντα έχουν ρωτήσει γι’ αυτόν και μία από το εξωτερικό, από την Ελλάδα, έχει ξεκινήσει να κινείται για την απόκτησή του”, κατέληξε το ρεπορτάζ της Marca.

To Top