ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην Αθήνα έχουν “τελειωμένη” τη μεταγραφή Διούδη…

“Τελειωμένη” θεωρούν τη μεταγραφή του Σωκράτη Διούδη στον Παναθηναϊκό, στην πρωτεύουσα, αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν αυτή, θα γίνει με την μορφή του δανεισμού ή της πώλησης, με το πρώτο σενάριο να προκρίνεται τις τελευταίες ώρες. 

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

“Θέμα… ημερών είναι καταπώς φαίνεται η μεταγραφή του Σωκράτη Διούδη στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να πλαισιώσει τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο και Κωνσταντίνο Κότσαρη στην τριάδα των γκολκίπερ του «τριφυλλιού».

Οι πληροφορίες του contra.gr αναφέρουν πως η μεταγραφή είναι επί της ουσίας «κλειδωμένη», καθώς από το βράδυ της Παρασκευής (14/7) υπάρχει πλέον προφορική συμφωνία ανάμεσα στους «πράσινους» και τη διοίκηση του Άρη, για τη μετακίνηση του διεθνούς με την Ελπίδων Έλληνα πορτιέρε. Και πλέον αυτό που απομένει είναι η τελική… ειδοποίηση απ’ την πλευρά του «τριφυλλιού», για να κατέβει ο Διούδης στην Αθήνα και να τελειώσει το θέμα, με ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Αυτό πιθανότατα θα πάρει λίγες ημέρες ακόμη, μέχρις ότου ολοκληρωθεί (και) η διαδικασία του «διαζυγίου» των «πράσινων» με τον Λουκ Στιλ. Ο Αγγλος γκολκίπερ έχει ενημερωθεί εδώ και αρκετές ημέρες να βρει ομάδα και περιμένει εξελίξεις από δύο βρετανικά κλαμπ με τα οποία έχει μιλήσει ο ατζέντης του, το αργότερο ως τις αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας (ίσως και στα τέλη αυτής που ξεκινάει).

Εφόσον ο Στιλ ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, τότε θα τρέξει τάχιστα το θέμα της αντικατάστασής του απ’ τον Διούδη, τον οποίο κι έχει προκρίνει εδώ και μέρες ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» άλλωστε, γνωρίζεται καλά με τον 24χρονο τερματοφύλακα απ’ την κοινή θητεία τους στη Ν. Σμύρνη και θεωρεί πως μπορεί να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό (και δη ελληνικό) δίδυμο με τον «Odi», καλύπτοντας ιδανικά το 1-2 κάτω απ’ τα «πράσινα» γκολπόστ…”.

To Top