ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Αθήνα από σήμερα ο Μάντζιος, “κλειδώνει” το ραντεβού με τον Καρυπίδη

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να βρεθεί από σήμερα στην Αθήνα, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, εκεί όπου αναμένεται να γίνει το καθοριστικό ραντεβού για την νέα σεζόν και την επικείμενη ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη.

Μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται να “κλειδώσει” ραντεβού, στο οποίο αναμένεται να επιβεβαιωθεί ή όχι την ανανέωση της συνεργασίας και θα βάλει σε εφαρμογή το πλάνο της “επόμενης μέρας”.

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Οι δυο άνδρες θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι στην Αθήνα. Εφόσον συνεχίζουν να μιλούν την “ίδια γλώσσα”, θα ανανεωθεί η συνεργασία. Διαφορετικά θα πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα.

Όπως έχουμε σημειώσει τις τελευταίες μέρες, όλα συνηγορούν ότι το τιμόνι του Άρη θα είναι και πάλι στα χέρια του Έλληνα τεχνικού. Αυτό δείχνουν οι συζητήσεις που έχουν γίνει ήδη για πολλά θέματα: κέντρο προετοιμασίας, μεταγραφές, ανανεώσεις κ.α. με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Σήμερα που μιλάμε το θέμα της ανανέωσης με τον Μάντζιο δείχνει να είναι απλά τυπικό, μια και δεν υπάρχει συμφωνία υπογεγραμμένη, όμως αυτό θα ξεκαθαρίσει στην καθοριστική συνάντηση που θα γίνει άμεσα…

To Top