ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στην Αθήνα για την Εθνική ο Μποχωρίδης

Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα ο Λευτέρης Μποχωρίδης προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο αρχηγός του Άρη θα δώσει το «παρών» στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όμως η κατάσταση του τραυματισμού του ίσως αποτελέσει ένα εμπόδιο για την ένταξή του στη δωδεκάδα των αγώνων. Οι ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο δεν έχουν υποχωρήσει πλήρως και η θλάση είναι ένας -ύπουλος όπως τόνισε και ο ίδιος- τραυματισμός που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Χθες πάντως ο 24χρονος διεθνής γκαρντ αγωνίστηκε και με δική του ευθύνη, θέλοντας να βοηθήσει τον Άρη στο ντέρμπι, κάτι που το έκανε σε σημαντικό βαθμό, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Υπενθυμίζεται πως οι αγώνες της Ελλάδας είναι απέναντι στη Γερμανία (30/11 στην Πάτρα) και στη Σερβία (03/12 στο Βελιγράδι), ενώ οι 14 παίκτες που έχουν κληθεί για την προετοιμασία είναι οι: Αθηναίου, Βασιλόπουλος, Γιαννόπουλος, Γκίκας, Κόνιαρης, Λαρεντζάκης, Λούντζης, Μαυροειδής, Μουράτος, Μπουρούσης, Μποχωρίδης, Σαλούστρος, Τσαϊρέλης και Χρυσικόπουλος.

To Top