ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην Αθήνα ο Ελονού, περνάει από εξετάσεις και υπογράφει στην ΑΕΚ

Ο Τσινεμέλου Ελονού βρίσκεται στην Αθήνα από την Παρασκευή (30/12) το μεσημέρι για λογαριασμό της ΑΕΚ. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι ύστερα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι.

Τα τυπικά απομένουν πλέον για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τσινεμέλου Ελονού στην ΑΕΚ. Τι σημαίνει αυτό; Εφόσον περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ράνταλ Φάλκερ.

Ο πρώην σέντερ του Πανιωνίου έφτασε στην Αθήνα την Παρασκευή (30/12) για λογαριασμό της “Ένωσης”, βάζοντας στην τελική ευθεία τις διαδικασίες απόκτησής του από την ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς.

Δεν αποκλείεται μάλιστα η μεταγραφή του να ανακοινωθεί εντός της ημέρας και να πιάσει άμεσα δουλειά, για να ενισχύσει τους “κιτρινόμαυρους” στη θέση του σέντερ. Στόχος άλλωστε είναι να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στο ντέρμπι με τον Άρη (7/1, 17:00), στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία του α’ γύρου της Stoiximan.gr Basket League για την ΑΕΚ.

Πηγή: sport24.gr

To Top