Στην Αθήνα ο Τερζής, πιθανή συνάντηση με Παλίκουτσα στην πρωτεύουσα

Στη δρομολόγηση των μεταγραφικών κινήσεων βρίσκεται ο Άρης. Επίκειται συνάντηση Παλίκουτσα με Τερζή, πιθανό ραντεβού στην Αθήνα…

Η επιστροφή του Ρόμπερτ Παλίκουτσα στη Θεσσαλονίκη, μετά την παρουσία του στο εξωτερικό, όπου είχε την ευκαιρία να… σκανάρει μεταγραφικούς στόχους, αναμένεται να βάλει τον Άρη στην “επόμενη φάση” της διαμόρφωσης του κιτρινόμαυρου ρόστερ.

Σήμερα αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα ο Τόλης Τερζής, προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία για την απόκτηση του διπλώματος UEFA Pro. Με αφορμή την παρουσία του στην πρωτεύουσα είναι πιθανό να γίνει ένα ραντεβού με τον Κροάτη τεχνικό διευθυντή, εφόσον υπάρξει αμοιβαία η δυνατότητα αυτή.

Η συζήτηση Παλίκουτσα – Τερζή με μια ατζέντα εφ’ όλης της ύλης,  έχει σκοπό να παρθούν αποφάσεις για τη νέα σεζόν, η έναρξη της οποίας έχει κανονιστεί για τις 12 Ιουνίου.

Εξάλλου, οι δυο τους σε συνεργασία με τον Καρυπίδη είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για την ενίσχυση του Άρη στις θέσεις που έχει ανάγκη.

Ήδη υπάρχει στα χέρια του Καρυπίδη η λίστα των ποδοσφαιριστών που τηρούν τις προδιαγραφές και τη φιλοσοφία για τη δημιουργία της ομάδας και απομένει να γίνουν οι καθοριστικές ενέργειες για να δρομολογηθεί η δημιουργία της νέας ομάδας.

 

To Top