Στην Αθήνα ο Φινκ, είχε συζητήσεις για τον πάγκο του Παναθηναϊκού

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μετά την απόλυση του Λάζλο Μπόλονι. Ο Γιάννης Αλαφούζος που επέστρεψε από τις ΗΠΑ είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση, αφού συμβουλευτεί και τους συνεργάτες του, αλλά και τον Πιέρ Ντρεοσί, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει και την νέα σεζόν.

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν τεθεί στα υπόψη του είναι ο Τόρστεν Φινκ. Ο Γερμανός προπονητής, που έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Μαουρίσιο, βρίσκεται στην Αθήνα και κάνει κάποιες επαφές με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα υπογράψει, αφού θα γίνουν επαφές και με άλλους υποψηφίους.

Ο 53χρονος άλλοτε παίκτης της Μπάγερν έχει ένα αρκετά καλό βιογραφικό με θητείες σε ομάδες όπως Ζάλτσμπουργκ, Βασιλεία, Αμβούργο, ΑΠΟΕΛ και Αούστρια Βιέννης, ενώ μέχρι τον Σεπτέμβριο ήταν προπονητής στην Βίσελ Κόμπε του Αντρές Ινιέστα, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ το 2020. Αποφάσισε να παραιτηθεί για να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του και θέλει να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

To Top