ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην Αμαλιάδα ο Ρόβας με… πανηγυρική ανακοίνωση

Ο Βασίλης Ρόβας βρέθηκε την Τετάρτη (9/8) στην Κουρούτα, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Θανάση Παπαγεωργίου και τελικά αποδέχθηκε την πρόταση να ντυθεί στα χρώματα του Αστέρα Αμαλιάδας. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο σύλλογος της Γ’ Εθνικής ανακοίνωση την έναρξη της συνεργασίας του με τον 33χρονο πρώην μέσο του Άρη, που πέρσι μέτρησε με τους «κίτρινους» 26 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ρόβας τόνισε ότι δεν μπορούσε να αρνηθεί στον Παπαγεωργίου, που του παρουσίασε ένα όραμα και ένα σοβαρό σχέδιο. «Όλα πήγαν κατ’ ευχή. Συμφωνήσαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Παπαγεωργίου. Από τη στιγμή την οποία μου ζήτησε να έρθω στην ομάδα, δεν θα μπορούσα να αρνηθώ, διότι έχει όραμα για την ομάδα και ένα σοβαρό σχέδιο γι’ αυτή. Τώρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά πολλή δουλειά, έτσι ώστε να πετύχουμε με τον Αστέρα. Θέλω επίσης να καλέσω τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί κοντά μας, να μας δώσει την απαραίτητη δύναμη, έτσι ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας», ήταν τα λόγια του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O πρώην αρχηγός του Άρη Βασίλης Ρόβας στον Αστέρα

Ο ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας, ανακοινώνει μια ακόμα πολύ σπουδαία μεταγραφή. Ο πρόκειται για τον μέχρι πρότινος αρχηγό του Άρη Θεσσαλονίκης Βασίλη Ρόβα, αμυντικού μέσου με σπουδαία καριέρα και εμπειρίες από το κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Βασίλης Ρόβας (6/1/94) τα έκανε στην Αναγέννηση Καρδίτσας και έπειτα στον Πανναξιακό και στη συνέχεια στην Προοδευτική. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Αθηνών για τρία χρόνια, όπου υπήρξε το περισσότερο διάστημα, βασικό στέλεχος της ενδεκάδας. Το 2009 υπέγραψε στον Άρη Θεσσαλονίκης. Δόθηκε δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα στο β΄ μισό της περιόδου 2009-10. Τον Αύγουστο του 2010 πήγε στον ΟΦΗ.

Τον Ιανουάριο του 2012 μεταπήδησε στον Πανιώνιο. Εκεί έμεινε ως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, όταν αποφάσισε να αποχωρήσει για να δοκιμάσει την τύχη του εκτός συνόρων, όμως η συμφωνία του με την ομάδα του εξωτερικού δεν ολοκληρώθηκε, με αποτέλεσμα να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος στο τέλος της περιόδου στέφθηκε πρωταθλητής Β’ Εθνικής και προβιβάστηκε στη Σούπερ Λίγκα.

Την 1η Ιουλίου 2013, έχοντας μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα, ανακοινώθηκε η συμφωνία του με την ΑΕΚ, με τη φανέλα της οποίας στην πρώτη του χρονιά συμμετείχε σε 26 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ στη δεύτερη σε 24.

Τον Σεπτέμβριο του 2015, έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας, επέστρεψε στον Άρη Θεσσαλονίκης. Στην πρώτη του χρονιά πραγματοποίησε 21 συμμετοχές πρωταθλήματος και τη δεύτερη 22.Καλωσορίζουμε τον Βασίλη Ρόβα στην οικογένεια του Αστέρα Αμαλιάδας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία τη νέα σεζόν».

To Top