ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην αντεπίθεση η Παρί: «Κανένα πρόβλημα με το Financial Fair Play»

Η UEFA θα κάνει έρευνα μετά τις μεταγραφές του Νεϊμάρ και του Κιλιάν Μπαπέ, αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι ζητούν την τιμωρία της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ο πρόεδρος της δεν ανησυχεί.

Ή τουλάχιστον, ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί φροντίζει με κάθε τρόπο να μην δείχνει δημόσια ενδεχόμενο άγχος για πιθανή τιμωρία της ομάδας του λόγω παραβίασης των κανονισμών της FIFA και της UEFA για το Financial Fair Play.

Σε συνέντευξή του στην βρετανική εφημερίδα «Daily Telegraph», ο διοικητικός ηγέτης του γαλλικού συλλόγου ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ανησυχία για ποινή από τις αρμόδιες ομοσπονδίες και… παρότρυνε τους άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους να ασχοληθούν με τις ομάδες, αντί να ασκούν πιέσεις για την Παρί.

«Είμαι πολύ ήσυχος και πιστεύω ότι ουδέν πρόβλημα θα μας δημιουργήσουν οι μεταγραφές του Νεϊμάρ και του Μπαπέ» είπε ο Αλ-Κελαϊφί και συμπλήρωσε: «Δουλέψαμε σκληρά τους τελευταίους μήνες για να αυξήσουμε τα έσοδά μας και από τα 90 εκατομμύρια ευρώ φτάσαμε στα 500 εκατομμύρια ευρώ, από χρήματα τηλεοπτικών δικαιωμάτων και χορηγών. Θα συνεχίσουμε, μάλιστα, να αυξάνουμε τα έσοδά μας. Θα έλεγα στις άλλες ομάδες να επικεντρώσουν την προσοχή τους στα δικά τους πρότζεκτ, όπως εμείς ασχολούμαστε με το δικό μας. Έχουμε μπροστά μας έναν χρόνο για να καλύψουμε τα κριτήρια του Financial Fair Play».

Πηγή: sdna.gr

To Top