ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Αργεντινή ο Ματέο, περιμένει κι αυτός την… Λας Πάλμας!

Ο Ματέο Γκαρσία βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες έφυγε από την Ελλάδα, προκειμένου μαζί με την σύντροφό του να επιστρέψουν στην Αργεντινή.

Ο 22χρονος εξτρέμ, βρίσκεται στην Κόρδοβα, απ΄όπου και κατάγεται προκειμένου να περάσει λίγες μέρες μαζί με την οικογένειά του.

Όπως ο Άρης έτσι και ο ίδιος περιμένει με αγωνία την απόφαση της Λας Πάλμας για το μέλλον του, καθώς έχει ξεκαθαρίσει στον ισπανικό σύλλογο πως θέλει να πάρει μεταγραφή.

Είχε γίνει γνωστό πριν δύο εβδομάδες, πως στα μέσα του Μαΐου η Λας Πάλμας αναμένεται να δώσει την τελική της απάντηση στην πρόταση που είχε καταθέσει ο Άρης, για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Ως γνωστόν, η Λας Πάλμας κατέχει το 80% ενώ το υπόλοιπο 20% ανήκει στην Ινστιτούτο από την οποία ξεκίνησε ο παίκτης την καριέρα του και αποκτήθηκε από τους Ισπανούς αλλά και στους μάνατζέρ του.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί την παραμονή του στον Άρη, όπως παραδέχθηκε δημόσια και ο Σάββας Παντελίδης όταν ρωτήθηκε για τα “θέλω” του παίκτη. Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων”, είχε τονίσει πως η συμπεριφορά του δείχνει ότι θέλει να συνεχίσει στον Άρη, όμως είναι μία υπόθεση της οποίας τον πρώτο λόγο τον έχει ο ισπανικός σύλλογος και όχι οι “κιτρινόμαυροι”…

 

 

To Top