ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην Αρμάνι Μιλάνου ο Ραντούλιτσα

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο, με την οποία συμφώνησε για δύο χρόνια, όπως αποκαλύπτει η Novosti. Γιατί θα πληρώνεται ταυτόχρονα από τους Los Angeles Clippers.

Έφυγε κακήν κακώς από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν δυσκολεύτηκε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα αποχώρησε από το “τριφύλλι”, ευελπιστώντας να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, αλλά εν τέλει κατέληξε στην Αρμάνι Μιλάνο.

Όπως αποκάλυψε η Novosti τα ξημερώματα της Πέμπτης (14/7), ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έχει έρθει σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα για συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Έχοντας αποκτήσει, προ μερικών ημερών την ελευθέρας του από τους “πράσινους”, ο 28χρονος σέντερ είχε την άνεση να αναζητήσει την επόμενη ομάδα του. Κι από τη στιγμή που δεν προέκυψε κάτι αξιόλογο από το ΝΒΑ, αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της Αρμάνι Μιλάνο και να διαδεχθεί τον -επίσης πρώην “πράσινο”- Εστεμπάν Μπατίστα.

Παρεμπιπτόντως, ο “Μίρο” θα αγωνίζεται στην ομάδα του Γιασμίν Ρέπεσα, αλλά την ίδια ώρα θα πληρώνεται από τους Los Angeles Clippers. Πως; Μπορεί να τον αποδέσμευσαν στις 29 Αυγούστου 2014, αλλά είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν το 1.500.000 δολάρια που ήταν εγγυημένο, σε πέντε ετήσιες δόσεις των 300.000 -έως το καλοκαίρι του 2019.

Πηγή: sport24.gr

 

To Top