ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην Αυστρία για το αυριανό φιλικό και πιο δυνατό τεστ με τη Σάλκε ο Άρης

Στην Αυστρία θα βρεθεί από σήμερα ο Άρης όπου αύριο το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει τη Σάλκε σε φιλική αναμέτρηση.

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» ξεκινάει το ταξίδι της το πρωί για να βρεθεί στην Αυστρία, όπου η ομάδα θα δώσει αύριο το μεσημέρι (πιθανότατα στις 14.00 ώρα Ελλάδας) το τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι της.

Πρόκειται φυσικά για το πιο δυνατό τεστ ως τώρα για τον Άρη απέναντι σε μια ιστορική και ισχυρή ομάδα της Bundesliga, η οποία την περασμένη σεζόν τερμάτισε στη 12η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος και τη νέα σεζόν θέλει να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Νωρίτερα ο Άρης (20/08) αντιμετώπισε τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, επικρατώντας με 4-0, ενώ την Τρίτη (25/08) κέρδισε και τον Πανσερραϊκό με 1-0.

Μαζί του ο Μίχαελ Ένινγκ αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες, ωστόσο ερωτηματικό αποτελεί η κατάσταση των Τόνι Ντάτκοβιτς και Χαβιέ Ματίγια, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και στη χθεσινή προπόνηση, όπως επίσης και το σημείο ετοιμότητας του νεοαφιχθέντα Κρίστιαν Λόπεθ.

Υπενθυμίζεται πως η γερμανική ομάδα είχε ανακοινώσει τη Δευτέρα κρούσμα κορωνοϊού στην αποστολή της, την Τρίτη ενημέρωσε πως δεν υπάρχει νεότερο κρούσμα και πως η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά στο Λάνγκεφελντ.

To Top