ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Βαρκελώνη το πρώτο NBA Cafe στην Ευρώπη!

To ΝΒΑ και η ισπανική εταιρεία “AN” ανακοίνωσαν τα εγκαίνια του πρώτου NBA Café στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στον εμβληματικό δρόμο La Rambla της Βαρκελώνης το φθινόπωρο του 2016.

Το NBA Café της Βαρκελώνης, ο πρώτος ειδικά διαμορφωμένος χώρος, θα προσφέρει μοναδικό φαγητό και διασκέδαση ενώ θα μεταφέρει την ξεχωριστή ατμόσφαιρα του ΝΒΑ στους φίλους του μπάσκετ. Υπό την καθοδήγηση της “An Grup”, ενός από τα μεγαλύτερα brands γύρω από την εστίαση με περισσότερα από 28 εστιατόρια και 5 εκ. επισκέπτες το χρόνο, το NBA Café θα διαμορφωθεί κατάλληλα από τον σχεδιαστή Lázaro Rosa-Violán του οποίου το έργο περιλαμβάνει περισσότερα από 230 ξενοδοχεία, εστιατόρια και μαγαζιά παγκοσμίως.

“Το ΝΒΑ διατηρεί μία μακρά σχέση με τους φίλους και την πόλη της Βαρκελώνης”, δήλωσε ο Χεσούς Μπουένο, αντιπρόεδρος του τμήματος NBA EMEA που ασχολείται με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες: “Το NBA Cafe της Βαρκελώνης θα είναι μία μοναδική εμπειρία για τους φιλάθλους όλων των ηλικιών και ένας εκπληκτικός τρόπος για να φέρει το ΝΒΑ κοντά στον κόσμο.”

Το NBA Cafe, το οποίο θα φιλοξενείται σε έναν χώρο 1200 τετραγωνικών μέτρων, θα παρουσιάζει εικόνες και αξέχαστες στιγμές του ΝΒΑ αλλά και αντικείμενα γύρω από τον “μαγικό κόσμο” παρέα με υπέροχα πιάτα βασισμένα στην αμερικάνικη κουζίνα. Ο χώρος θα διαθέτει multimedia οθόνες και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν πρώην και εν ενεργεία αστέρες του ΝΒΑ, μασκότ και χορευτικές ομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Πηγή: eurohoops.net

To Top