ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην Βενετία αρχίζει το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας – Ενσωματώνεται ο Σανικίτζε

Το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του Άρη ξεκινάει με τρία φιλικά παιχνίδια, δύο στο εξωτερικό και ένα στην Θεσσαλονίκη, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, στις 5 Οκτωβρίου για το κύπελλο Ελλάδας. 

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1. 

Οι κίτρινοι αναχωρούν σήμερα για την Ιταλία με προορισμό την Βενετία, προκειμένου αύριο να αντιμετωπίσουν την Ρέγερ Βενέτσια, στην οποία αγωνίζεται ο Τζαμέλ Χάγκινς. Είναι πολύ σημαντικό τεστ για τον Άρη, που ακόμα προσπαθεί να βρει τα πατήματά του μέσα στο γήπεδο, να βρει “χημεία” και ομοιογένεια μέσα από την φιλοσοφία του Δημήτρη Πρίφτη.

Προς αυτή τη κατεύθυνση θα βοηθήσει πάρα πολύ η ενσωμάτωση του Βίκτορ Σανικίτζε. Ο Γεωργιανός φόργουορντ θα ξεκινήσει από την Τιφλίδα σήμερα και αναμένεται να προπονηθεί με την ομάδα επί ιταλικού εδάφους και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει λεπτά συμμετοχής στο αυριανό φιλικό.

Η προσθήκη του Σανικίτζε στο ρόστερ είναι κάτι που περιμένει πως και πως ο Πρίφτης, γιατί θέλει να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του τις τελευταίες δύο βδομάδες της προετοιμασίας και επίσης θεωρεί πολύ σημαντικό “κομμάτι” στον τρόπο παιχνιδιού του Άρη τον Γεωργιανό φόργουορντ.

Στην Ιταλία, βέβαια, ο Άρης δεν ταξιδεύει πλήρης. Αποφασίστηκε να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, προκειμένου να συνεχίσει την θεραπεία του για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο και να μπορέσει να μπει στο τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας χωρίς προβλήματα. Λογικά ο Έλληνας φόργουορντ θα είναι διαθέσιμος για τον επόμενο φιλικό αγώνα του Άρη, με την Μπεσίκτας στο Αλεξάνδρειο το προσεχές Σάββατο.

To Top