ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην… γωνία για τον Ντιμιτρόφσκι ο Άρης

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας απασχολεί τον Άρη, ο οποίος έκανε και την πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη, αλλά περιμένει να πάρει την ελευθέρας του, ώστε να καταθέσει επίσημη πρόταση. Ο λόγος για τον Σκοπιανό κεντρικό αμυντικό, Βλάντιμιρ Ντιμιτρόφσκι.

Ο 26χρονος στόπερ, αποδείχθηκε «λίρα εκατό» φέτος για τους «Φαίακες» που έσπευσαν, από τις αρχές Απριλίου να του προτείνουν διετή ανανέωση, στο μονοετές συμβόλαιο που υπέγραψε τον Αύγουστο του 2014. Με την ομάδα της Κέρκυρας, αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας ηγετική παρουσία από το ξεκίνημα της σεζόν. Γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου του 1988, έχει ύψος 1.87 εκατοστά και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βαρντάρ Σκοπίων. Την σεζόν 2005/06, σε ηλικία μόλις 16 χρονών, είχε την πρώτη του εμπειρία από το εξωτερικό, μετακομίζοντας στο Βέλγιο για χάρη των ακαδημιών της Βέστερλο.

Έπειτα, επέστρεψε στην πατρίδα του, για να επιχειρήσει να αγωνιστεί και πάλι στο εξωτερικό την σεζόν 2008/09 στο κροατικό πρωτάθλημα με την Σέσβετ. Επιστροφή στα Σκόπια και εκ νέου, εξωτερικό, αυτή τη φορά στην Τσεχία με την Μλάντα Μπόλεσλαβ στην οποία έμεινε δύο χρόνια (27 συμμετοχές). Πριν επιλέξει την Κέρκυρα, αγωνίστηκε και πάλι στην πατρίδα του με τις Ραμποντνίσκι και Βαρνάρ, καταγράφοντας στο σύνολο την τελευταία διετία, 46 συμμετοχές με ένα γκολ.

To Top