ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην Γ’ εθνική με τον Βόλο ο Πίτου Γκαρσία – “Περήφανος που έπαιξα στον Άρη”

Ένας από τους παίκτες που αποχώρησαν από τον Άρη, αμέσως μετά το φινάλε του πρωταθλήματος, ήταν και ο Πίτου Γκαρσία.

Ο Αργεντινός μέσος, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γ’ Εθνική και στην νεοσύστατη ομάδα του Βόλου, μίλησε στο «Metropolis 95,5» για το δεύτερο πέρασμα του από τους «κιτρινόμαυρους», εκφράζοντας την ελπίδα πως φέτος τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.

Αναλυτικά ο Πίτου Γκαρσία μίλησε:

Για τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη:

«Είμαι στον Βόλο, σε μια νέα ομάδα με μεγάλους στόχους. Μου έκανε εντύπωση η οργάνωσή τους, ο σεβασμός που υπάρχει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε σαν ομάδα. Ειλικρινά είμαι καλά».

Για την δεύτερη θητεία του στον Άρη:

«Και στον Άρη, εκτός από τις δυσκολίες που είχαμε, ήμουν πολύ χαρούμενος. Είχαμε κάποιες δυσκολίες και το ξέρουν όλοι. Είχαμε πρόβλημα με τα χρήματα. Επειδή δεν μιλούσαμε ποτέ δεν σημαίνει ότι ήταν καλά τα πράγματα. Κάναμε υπομονή επειδή πιστέψαμε πολλές φορές σε λόγια μέσα στα αποδυτήρια, όμως, δεν ήταν όπως νομίζει πολύς κόσμος. Όλοι τα περάσαμε αυτά. Όταν πήγα στην Αργεντινή για διακοπές πήρα μόνο το 25% των χρημάτων που είχα δουλέψει. Τώρα που έφυγα συμφώνησα για τις οφειλές με την ομάδα για να μην πάμε στα δικαστήρια, χωρίς να έχει πρόβλημα η ομάδα. Ήταν να γίνει η πρώτη πληρωμή την περασμένη Παρασκευή και δεν μπήκε στον λογαριασμό μου τίποτα».

Για τη σχέση του με τον Καρυπίδη:

«Είχα μόνο μια φορά ένα ραντεβού με τον πρόεδρο, όμως, δεν πραγματοποιήθηκαν τα λόγια του. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Συμβαίνουν αυτά και προχωράμε. Είμαι πολύ ήσυχος με τον εαυτό μου. Δεν πετύχαμε τους στόχους μας με τον Άρη, όμως, προσωπικά έδωσα ό,τι είχα και δεν είχα».

Για την αγωνιστική αποτυχία της ομάδας:

«Το αν θα ανεβεί η ομάδα ή όχι είναι άλλη δουλειά. Εμείς έχουμε ένα συμβόλαιο και μας πληρώνουν για να πάμε στην προπόνηση, να παίζουμε και να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Είναι κάτι ξεχωριστό. Πονάω μέσα μου, παλέψαμε για τον στόχο και, δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Είμαι περήφανος που έπαιξα και πάλι στον Άρη. Μακάρι να τα καταφέρει φέτος».

To Top