Στην Δράμα η ομάδα για φιλικό με ΚΑΟΔ

Στην Δράμα θα ταξιδέψει σήμερα η ομάδα του Άρη για να δώσει φιλικό παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ, το δεύτερο κατά σειρά μεταξύ των δύο ομάδων τον τελευταίο μήνα. Ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλει να διατηρήσει την ομάδα του σε αγωνιστική εγρήγορση για τα παιχνίδια που ακολουθούν με την Καβάλα και τον Κολοσσό.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Οι κίτρινοι βρίσκονται στο φινάλε των υποχρεώσεών τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στοχεύουν στο να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα που έχουν για να πάρουν την 6η θέση από τον Ίκαρο. Χρειάζονται δύο νίκες και παράλληλα δύο ήττες του Ίκαρου, πάνω από όλα χρειάζεται να διατηρήσουν τον καλό αγωνιστικό ρυθμό που έχουν εδώ δύο βδομάδες, κερδίζοντας ΚΑΟΔ και Περιστέρι.

Χρόνο συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πάρουν σήμερα οι Μιχάλης Πελεκάνος και Ευθύμης Τσακαλέρης, οι οποίοι έχασαν τις τελευταίες προπονήσεις, αλλά και ο Λευτέρης Μποχωρίδης που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ ενδεχομένως ο τεχνικός του Άρη να ξεκουράσει κάποιους παίκτες για να δώσει λεπτά σε παιδιά που δεν έχουν παίξει πολύ.

 

 

To Top