Στην Εθνική Ελπίδων ο Διούδης

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τα παιχνίδια με Τουρκία και Μάλτα. Μεταξύ των παικτών που κλήθηκαν είναι και ο Σωκράτης Διούδης.

Αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν έχει μόνο η Εθνική ομάδα των Ανδρών, αλλά και αυτή των Ελπίδων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ρίχνεται ξανά στη μάχη των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αντιμετωπίζει στην Αττάλεια την Τουρκία την Παρασκευή (11/10) και την Τρίτη ταξιδεύει στη Βαλέτα, όπου θα βρει μπροστά του Μάλτα. Ο Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε τους παίκτες που θα δώσουν το παρών.

Αναλυτικά: Σωκράτης Διούδης (Άρης), Νίκος Γιαννακόπουλος, Αλέξανδρος Κούρος, Δημήτρης Κολοβός (Πανιώνιος), Στέλιος Κίτσιου (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης), Νίκος Μαρινάκης, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Τάσος Λαγός, Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός), Μαυρουδής Μπουγαΐδης (Γρανάδα), Γιάννη Ποτουρίδης (Νοβάρα), Κώστας Σταφυλλίδης (Λεβερκούζεν), Μπάμπης Λυκογιάννης (Λεβαδειακός), Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Διαμαντάκης (Εργοτέλης), Απόστολος Βέλλιος (Έβερτον), Χάρης Μαυρίας (Σάντερλαντ).

To Top