Στην Ελβετία μετά την Ξάνθη, κλειστά χαρτιά, επιφυλακτικός ο κόσμος

Στις αρχές της εβδομάδας (πιο πιθανή μέρα η Δευτέρα) θα μεταβούν οι παράγοντες του Άρη στην Ελβετία, εκεί όπου μεταφέρονται οι διοικητικές… εξελίξεις των κίτρινων. Οι διοικούντες θα «τρέξουν» το θέμα με την ενδεχόμενη επένδυση στην κίτρινη ΠΑΕ, μετά το σημαντικό παιχνίδι με την Ξάνθη. Κρατούν κλειστά χαρτιά… Επιφυλακτικός ο κόσμος της ομάδας με την αγωνία να χτυπάει… κόκκινο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης, σχεδόν όλα τα μέλη της διοίκησης, αλλά και ο εκτελεστικός διευθυντής, Γιάννης Κόντης, θα βρεθούν την Κυριακή στα Πηγάδια για να σταθούν δίπλα στην ομάδα, ευελπιστώντας για την νίκη που θα βάλει τον Άρη για τα καλά στο παιχνίδι της Ευρώπης.

Μετά τον αγώνα με τη θρακική ομάδα, οι παράγοντες της ομάδας (δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς πόσοι και ποιοι θα είναι…) αναμένεται να ταξιδέψουν στην Ελβετία, έτσι ώστε να συναντηθούν με ανθρώπους της μιας εταιρείας που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να επενδύσει στον Άρη. Το ταξίδι αναμένεται να γίνει μέσα στο επόμενο 48ωρο, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η μορφή της ενδεχόμενης συνεργασίας. Είτε αυτό θα γίνει με τη μορφή μιας χορηγίας, είτε με την αγορά ενός ποσοστού μετοχών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν – και ενώ υπάρχει μεγάλη μυστικότητα- το ταξίδι αυτό στην Ελβετία, έχει να κάνει με τη μια από τις δυο περιπτώσεις που έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι του Άρη. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, ότι στο ταξίδι της επιστροφής τους, θα έχουν στις… αποσκευές τους «καλά νέα». Οι τόνοι που κρατούν σε κάθε περίπτωση οι παράγοντες των κίτρινων είναι χαμηλοί, δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους και όπως λένε στις μεταξύ τους συζητήσεις, προτιμούν να μιλήσουν οι πράξεις, χωρίς να δημιουργούνται φρούδες ελπίδες ή λανθασμένες εντυπώσεις.

Την ίδια ώρα, ο κόσμος της ομάδας παραμένει επιφυλακτικός… Η αγωνία του είναι δεδομένη, αλλά όσο δεν υπάρχει μεγαλύτερη πληροφόρηση, παράλληλα με τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο οικονομικό τομέα, «κρατάει μικρό καλάθι».

Ας μην ξεχνάμε ότι στον Άρη περιμένουν τη δημοσίευση στο ΦΕΚ της τροπολογίας για την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των χρεών προς το Δημόσιο, αν και η εμπλοκή-παρέμβαση της Τρόικας, ανατρέπει τα δεδομένα, δημιουργώντας εύλογα προβλήματα. Όχι μόνο στον Άρη, αλλά στο σύνολο εκείνων που έχουν σε εκκρεμότητα οφειλές προς το δημόσιο…

To Top