«Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν καλοί προπονητές, αλλά αυτοί που κερδίζουν»

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ νίκησε με τον Άρη στο κύπελλο και έκανε καλές γιορτές, όπως σημειώνουν τα μέσα ενημέρωσης της Πολωνίας, φιλοξενώντας, μάλιστα και δηλώσεις του προπονητή των κίτρινων.

«Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο Άρης νίκησε τον Πανθρακικό εκτός έδρας και προκρίθηκε στους 16 του κυπέλλου» γράφουν οι Πολωνοί χαρακτηριστικά και δίνουν τον λόγο στον Πρόμπιερζ, ο οποίος μοιράζεται την εμπειρία του.

«Πραγματικά ήταν μια ισχυρή ομάδα, γιατί αυτή τη σεζόν δεν είχε ακόμη χάσει στο γήπεδό της. Όταν φτάσαμε στο γήπεδο, ήμουν πεπεισμένος ότι η συνάντηση δεν θα γίνει. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πλημμυρισμένος με νερό, διότι ακόμη και η μπάλα δεν αναπηδούσε. Τελικά ο διαιτητής αποφάσισε να γίνει το παιχνίδι» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόμπιερζ στους συμπατριώτες του.

Το δημοσίευμα αναφέρει στη συνέχεια ότι: «Ο Άρης αφού έχανε στο πρώτο ημίχρονο με 1-0, μετά από τη διακοπή νίκησε, με τους παίκτες του να σημειώνουν δύο γκολ και έτσι ο Πρόμπιερζ έκανε επιτυχημένες γιορτές, ενώ η θέση του στην ομάδα και πάλι ενισχύθηκε.

‘‘Στην Ελλάδα, όπως λέει και ο Γιάτσεκ Γκμοχ: οι προπονητές δεν χωρίζονται σε καλούς και κακούς, αλλά σε εκείνους που έχουν τα αποτελέσματα ή δεν έχουν’’ – μας είπε γελώντας ο Πρόμπιερζ, ο οποίος συνεχίζει τη δουλειά για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας, η οποία δεν έχει ακόμη κερδίσει. Εκεί όπου για να κλείσει η χρονιά, ένα είναι το αποτέλεσμα, μόνο η νίκη».

Μακροχρόνια διαδικασία η αλλαγή

Σε άλλη συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόμπιερζ μίλησε γενικότερα τονίζοντας ότι: «Έχω μια δουλειά να κάνω, ο Άρης άρχισε να παίζει καλύτερα . Είναι δεδομένο ότι ο Άρης ξεκινάει από μέρα σε μέρα και παίζει καλύτερα. Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει στην πράξη, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ. Αυτό, όμως, αποτελεί μια μακροχρόνια διαδικασία».

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top