ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Στην Ελλάδα ποτέ δεν ξέρεις, και η τρίτη θέση μπορεί να δώσει άνοδο…”

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ευχήθηκε για τον Φαζό και ζήτησε πλασάρισμα στην 3η θέση.

Περαστικά στον Μανώλη Φαζό ευχήθηκε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος και μετά τη νίκη (3-0) απέναντι στον Παναιγιάλειο τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να κάνει τα πάντα, έστω για την 3η θέση. Αναλυτικά είπε:

«Μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είχε χάσει στην έδρα του. Μπήκαμε πολύ καλά, στην πρώτη φάση ευτυχήσαμε να σκοράρουμε, αλλά στη συνέχεια δεν ήμασταν πιεστικοί κυρίως στο κέντρο. Ο αντίπαλος είχε τις ευκαιρίες του για την ισοφάριση, κάτι που δεν θέλαμε να γίνει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι στο αμυντικό κομμάτι και η στρατηγική του να κλέβουμε μπάλες, να τρέχουμε και να βγούμε στην επίθεση, μας βγήκε. Έτσι, σκοράραμε τρία τέρματα. Ο Παναιγιάλειος δικαιούνταν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, με την έννοια ότι προσπαθούμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Καλή συνέχεια στον Δημήτρη και στον Παναιγιάλειο και να ευχηθώ στο δικό μας παιδί που προσπάθησα να τον φέρω κοντά στην ομάδα το τελευταίο διάστημα, να μην έχει κάτι σοβαρό, γιατί είναι από τις ακαδημίες. Να προσευχηθούμε όλοι να μην έχει κάτι σοβαρό, γιατί είναι νέο παιδί και πρέπει να τον έχουμε κοντά μας».

Για την κατάσταση του Φαζού:

«Θα κάνει μαγνητική και θα δούμε. Δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να είναι μία απλή κάκωση έξω πλαγίου συνδέσμου».

Αν η νίκη ήρθε πιο εύκολα από ό,τι περίμενε και αν τα δύο γρήγορα γκολ έπαιξαν ρόλο:

«Έπαιξαν ρόλο τα γρήγορα γκολ, αλλά και μετά τα δύο γκολ ο Παναιγιάλειος έβγαλε εύκολα ευκαιρίες. Πρέπει να το διορθώσουμε πολύ γρήγορα. Ο Παναιγιάλειος θα μπορούσε να μπει στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και σαν έμπειρη ομάδα που είμαστε δεν πρέπει να δίνουμε τέτοια περιθώρια. Η νίκη δεν ήταν εύκολη».

Πόσες πιθανότητες δίνετε για το πλασάρισμα στη δυάδα;

«Είναι μικρό το ποσοστό, αλλά πρέπει να το κυνηγήσουμε, γιατί είμαστε μια μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα. Έχω πει κι άλλη φορά ότι πρέπει να κυνηγήσουμε ακόμα και την 3η θέση. Στατιστικά την 3η θέση μπορούμε πολύ πιο εύκολα, χωρίς να υποτιμώ κάποια άλλη ομάδα, αλλά αν υποθέσουμε ότι την έχουμε στην έδρα μας, περιμένουμε μία γκέλα δική της και να κερδίσουμε εμείς στην έδρα μας.

Υπάρχουν κάποιες πιθανότητες με αυτά που ακούω, γιατί δεν ξέρουμε τι γίνεται στην Ελλάδα ότι μπορεί και η 3η θέση να οδηγήσει στη Super League. Ποτέ δεν ξέρεις».

Ο Νίκος Παντίδος είπε:

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το ματς. Μελετήσαμε τον αντίπαλο. Είχαμε ένα επιπλέον κίνητρο να κερδίσουμε, γιατί ο Παναιγιάλειος δεν είχε ήττα στο γήπεδό του. Σκοράραμε νωρίς και αυτό μας έλυσε τα πόδια. Μετά οπισθοχωρήσαμε και θα μπορούσε ο αντίπαλος να σκοράρει. Στο δεύτερο μπήκαμε με σκοπό να κρατήσουμε το αποτέλεσμα να βάλουμε ένα ακόμα γκολ, όπως και έγινε. Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο και καλή συνέχεια».

Αν η πίεση έχει βοηθήσει ή φέρνει άγχος:

«Δεν υπάρχει άγχος. Όσοι επιλέχθηκαν για την άνοδο ήξεραν ότι έρχονται σε ένα μεγάλο σωματείο και ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε σε ποια ομάδα είμαστε και να δώσουμε το 100% για τον στόχο».

To Top