ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην ενδεκάδα της αγωνιστικής ο Γκάμα (photo)

Στην καλύτερη ενδεκάδα της 12ης αγωνιστικής του διαδικτυακού παιχνιδιού fantasy της Super League συμπεριλήφθηκε ο Μπρούνο Γκάμα του Άρη.

Ο Πορτογάλος άσος ήταν καθοριστικός στην επικράτηση της ομάδας του Άκη Μάντζιου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, συγκεντρώνοντας 96 βαθμούς.

Αναλυτικά:

Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, το επίσημο παιχνίδι fantasy της Διοργανώτριας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα.

Σε αυτήν της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22 υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστες του Ατρομητου, Γιαννιώτης και Κουλούρης, δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Μοχαμάντι και Σιμάνσκι, δύο ποδοσφαιριστές του Ιωνικού, Κάνιας και Λένις, δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Σισέ και Λόπες ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Διαμαντής (ΟΦΗ), Σάλιακας (ΠΑΣ Γιάννινα) και Γκάμα (Άρης).

*Η καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα και δεν αφορά την καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.

To Top