ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην… επίθεση ο Super 3 με “πυρά” κατά αστυνομίας και κράτους

Θέση για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια με τις επιθέσεις που δέχονται από την αστυνομία απλοί Έλληνες πολίτες και το κράτος να μην αντιδρά πήρε ο Super 3.

Ο Σύνδεσμος του Άρη σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Ο ένας πέταξε ένα πλαστικό μπουκάλι νερό και ο άλλος έκλεψε πετρέλαιο αξίας είκοσι ευρώ.

Ένας παρακεί δεν σταμάτησε σε ένα μπλόκο και ο διπλανός του είχε λάθος χρώμα δέρματος.

Όλοι τους κρίθηκαν ένοχοι από κάποιους επίδοξους σερίφηδες σε κάποιο επιτόπιο δικαστήριο με την απόφαση να εκτελείται άμεσα και χωρίς δικαίωμα έφεσης.

Και τώρα αγκαλιασμένοι από κάπου ψηλά μας κοιτάν με λύπηση και παρατηρούν τις σκιές των μανάδων τους στα πένθιμα πέρα δόθε να βγάζουν την δική τους ετυμηγορία για μία κοινωνία στην οποία η ποινή του θανάτου δεν καταργήθηκε, ουσιαστικά, ποτέ.

Αλέξη, Ηρακλή, Νίκο, Κώστα και πόσοι ακόμα:

Συγνώμη που τ’ αφήνουμε ακόμα να συμβαίνει.

ΥΓ. Έχει πολλά χρόνια που στο κατηγορητήριο των σερίφηδων υπάρχει και η κατηγορία του να πηγαίνει κανείς στο γήπεδο. Το ότι δεν είχαμε αντίστοιχη κατάληξη στο Περιστέρι πριν κάποιες εβδομάδες, ή προχθές στο γήπεδο του Μακεδονικού είναι καθαρά θέμα τύχης.

Μία ακόμα αναίτια επίθεση με τραυματίες ανθρώπους μεγάλης ηλικίας που πήγαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ηρακλή και την οποία είχαν προαναγγείλει γνωστοί δημοσιογράφοι-αυλικοί της πόλης (οι ίδιοι που εδώ και χρόνια προμοτάρουν το “Μια πόλη-Μια ομάδα”), μιλώντας φθορές στο γήπεδο, αναφερόμενοι σε 1-2 σπρέυ που γράφτηκαν στους τοίχους.

Και τα δικά σας χέρια, όσα φράγκα και να κρατάν, αίμα στάζουν, κοράκια.

To Top