Στην Ισπανία για αντικαταστάτη, άγνοια Λεμονή, προσωρινά Σεμερτζίδης ή Μιχαλήτσος

Οι τίτλοι του τέλους έπεσαν πριν από λίγο στο θέμα του Μίχαλ Πρόμπιερζ, μετά την πολύωρη συζήτηση με τους διοικούντες των κίτρινων. Ο Πολωνός προπονητής ακριβώς μετά από 61 μέρες αποτελεί παρελθόν για τον Άρη, μετά από την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Απομένει απλά η επίσημη ανακοίνωση, η οποία θα γίνει τη στιγμή που θα υπογραφεί και τυπικά το συναινετικό διαζύγιο.

Ο Πρόμπιερζ ανέλαβε τον Άρηςστις 4 Νοεμβρίου και κάθισε στον πάγκο της ομάδας συνολικά σε εννιά παιχνίδια (οκτώ πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου) και είχε 4 νίκες (μια στο κύπελλο), 1 ισοπαλία και 4 ήττες».

Η λύση της συνεργασίας με τον Πρόμπιερζ επήλθε εξαιτίας της παρατεταμένης αγωνιστικής μετριότητας του Άρη, αλλά και για το γεγονός ότι υπήρχε διάσταση απόψεων σε θέματα, όπως αυτά των παροπλισμένων ποδοσφαιριστών.

Οι κίτρινοι στρέφονται πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS στην ισπανική αγορά για τον αντικαταστάτη του Πολωνού προπονητή, η καριέρα του οποίου στον Άρη τέλειωσε άδοξα.

Ήδη υπάρχει λίστα με πέντε ονόματα από την Ιβηρική χερσόνησο, την οποία και μελετούν οι άνθρωποι των κίτρινων.

Το πιο πιθανό είναι την Κυριακή στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα να καθίσει στον πάγκο της ομάδας προσωρινά ο Γιάννης Μιχαλήτσος ή ο Γιώργος Σεμερτζίδης. Την ίδια ώρα κυκλοφόρησαν σενάρια και για τον Τάκη Λεμονή. Ο Έλληνας προπονητής πάντως, δήλωνε πριν από λίγο άγνοια σχετικά με το ενδεχόμενο να αποτελεί υποψήφιο για τον κιτρινόμαυρο πάγκο.

To Top