Στην Ισπανία για χορηγούς και επενδυτές η διοίκηση του Άρη!

Ραγδαίες εξελίξεις για την ΠΑΕ Άρης! Μπαράζ επαφών στην Ισπανία, το Σάββατο κρίσιμο ραντεβού στη Μαδρίτη. Ανυπόστατες φήμες για επιστροφή του Σέρχιο Κόκε! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του PRESSARIS.

Εδώ και μερικές βδομάδες έχει προκύψει το θέμα των συζητήσεων ανάμεσα στην ΠΑΕ Άρης και τους εκπροσώπους δύο μεγάλων εταιριών, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα εμπλοκής τους στους κιτρινόμαυρους υπό τη μορφή χορηγίας, ακόμη και σε επενδυτικό ρόλο.

Η υπόθεση κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό, προκειμένου να διερευνηθεί στη σωστή της βάση και να μην παραπλανηθεί ή αποπροσανατολιστεί η ομάδα και ο κόσμος.

Ήδη από χθες βρίσκεται στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στη Μαδρίτη κλιμάκιο κορυφαίων διοικούντων της ΠΑΕ Άρης, με επικεφαλής τον πρόεδρο Θανάση Αθανασιάδη, προκειμένου να έχει από πρώτο χέρι μια σειρά επαφών.

Οι συζητήσεις έχουν να κάνουν με τους εκπροσώπους δυο εταιρειών. Η μια είναι αμερικάνικων συμφερόντων, στην οποία συμμετέχουν και αραβικά κεφάλαια και η άλλη ευρωπαϊκών συμφερόντων.

Συζητήσεις οι οποίες ξεκίνησαν υπό απόλυτη μυστικότητα, μια και από την κίτρινη ΠΑΕ δεν είχε δημοσιοποιηθεί το παραμικρό, αλλά τις τελευταίες ώρες σημειώθηκε… διαρροή των πληροφοριών και ενώ είχαν προχωρήσει οι πρώτες επαφές.

Πώς διέρρευσαν οι πληροφορίες; Οι άνθρωποι του Άρη έγιναν αντιληπτοί και από συναδέλφους δημοσιογράφους που βρίσκονται στην Μαδρίτη για το «el clasicο» ανάμεσα στην Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα (Σάββατο βράδυ), όπως και το γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι συναντήθηκαν πριν από λίγη ώρα με τον Σέρχιο Κόκε!

Βέβαια, σε ότι αφορά τη συνάντηση με τον Κόκε και τις φήμες που κυκλοφόρησαν ήδη στη Θεσσαλονίκη και σε γραφεία μάνατζερ, δηλαδή ότι υπάρχει το ενδεχόμενο επιστροφής του στους κίτρινους, όλα αυτά χαρακτηρίζονται ανυπόστατα, μια και η συνάντηση ήταν σε επίπεδο μιας φιλικής συζήτησης με αφορμή την κοινή παρουσία τους στη Μαδρίτη.

Ο Κόκε μπορεί να έφυγε από τους κίτρινους, αλλά παραμένει πάντα ένας καλός φίλος… Και τίποτε περισσότερο προς το παρόν. Είναι ποδοσφαιριστής της Ράγιο Βαγιεκάνο και δεν τίθεται αυτήν τη στιγμή θέμα επιστροφής του, ειδικά με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα!

Οι άνθρωποι του Άρη, λοιπόν, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει συγκεκριμένα ραντεβού, θα έχουν και το Σάββατο εκ νέου επαφές, οι οποίες σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν θα είναι και οι πλέον καθοριστικές!

Ο προσανατολισμός έχει να κάνει με την εισροή εσόδων και την εκμετάλλευση του brand name του συλλόγου, μετά την περσινή εξαιρετική πορεία στο Europa League.

Αυτήν τη στιγμή, δεν μπορεί να προσδιοριστεί η ακριβής μορφή της συνεργασίας, εφόσον τελικά επιτευχθεί. Εάν, δηλαδή, πρόκειται για μια απλή χορηγία που θα φέρει σημαντικά, όμως, έσοδα ή θα προκληθούν οι διαδικασίες για την έλευση κάποιας επενδυτικής εταιρείας, που μπορεί να αλλάξει τον διοοικητικό χάρτη, ενδεχόμενο το οποίο δεν έχει αποκλειστεί!

Σε ότι αφορά το τελευταίο, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι η Λέσχη Φίλων Άρη και οποιεσδήποτε εξελίξεις θα πρέπει να δρομολογηθούν με μεγάλη προσοχή και διακριτικούς χειρισμούς, εν πλήρη γνώση όλων των δεδομένων από τον κόσμο της ομάδας.

Το σίγουρο είναι ότι, όπως φαίνεται, γίνεται μια προσπάθεια για να «γεννηθούν» έσοδα στον σύλλογο, με δεδομένη την επιθυμία της διοίκησης να διασφαλιστούν πάνω από όλα τα συμφέροντα του συλλόγου!

Εν αναμονή των εξελίξεων…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com! 

To Top