ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Ισπανία σήμερα ο Χαριστέας για τα καθοριστικά ραντεβού με Γκούτι και Ιέρο!

Στην Ισπανία «μετακομίζει» σήμερα ο Άγγελος Χαριστέας προκειμένου να προχωρήσει το θέμα του νέου προπονητή του Άρη και να συζητήσει από κοντά με τους πρώτους υποψηφίους στη λίστα, Φερνάντο Ιέρο και Γκούτι.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Οι δύο Ισπανοί αποτελούν αυτήν την στιγμή τις δυο βασικές, αλλά όχι τις μοναδικές επιλογές των «κιτρινόμαυρων» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος θα μεταβεί στη Μαδρίτη, ούτως ώστε να έχει πρόσωπο με πρόσωπο συνομιλία με τους δυο υποψήφιους για τον πάγκο του Άρη τεχνικούς και ανάλογα να αποφασίσουν από κοινού με τον Θοδωρή Καρυπίδη για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός.

«Εκτός από Ιέρο και Γκούτι, έχω μιλήσει και με άλλους. Υπάρχουν πολύ καλές εναλλακτικές. Είμαι καλυμμένος» τόνισε χθες στη ΔΕΘ ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος είχε και επαφές με προπονητές από την ολλανδική και γερμανική σχολή, την οποία γνωρίζει πολύ καλά από το ποδοσφαιρικό του παρελθόν.

Γεγονός αποτελεί πως τα πολλά λάτιν στοιχεία (και) του φετινού Άρη, με την παρουσία πολλών Ισπανών, Πορτογάλων και Αργεντινών παικτών στην ομάδα, οδήγησε στην σκέψη εύρεσης λύσης και από την Ιβηρική χερσόνησο, όμως όπως είπε ο ίδιος ο Χαριστέας «σημαντικό για μένα να έχει προσωπικότητα ο νέος προπονητής, να δώσει ώθηση και κίνητρα στους παίκτες μας».

Μέσα στα επόμενα 24ώρα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του νέου προπονητή του Άρη, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να καταλήγουν στον άνθρωπο που θα ηγηθεί της ομάδας μέχρι το τέλος (τουλάχιστον) της φετινής σεζόν.

To Top