Στην Καβάλα για να μην… τριτώσει το κακό

Το σημερινό (19.00, ΝΕΤ) είναι το παιχνίδι στο οποίο ο Άρης θα πιστοποιήσει την αγωνιστική του άνοδο. Είναι το παιχνίδι που εν πολλοίς καθορίζει προς τα που θα… κοιτάξει η ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Τα δύο τελευταία χρόνια χάνει στη Καβάλα, δεν θέλει να τριτώσει το κακό. Ο Άρης οφείλει να κερδίσει, αν θέλει να έχει σοβαρούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα.

Με ρεκόρ 1-5 ο Άρης πρέπει να αρχίσει να καλύπτει το χαμένο έδαφος για τις δύο “άσχημες” ήττες που έκανε, με Κολοσσό στο Παλέ και με ΚΑΟΔ στη Δράμα. Δεν έχει άλλα περιθώρια, γιατί αλλιώς θα μείνει πολύ πίσω ακόμα και για τα πλέι οφ.

Οι κίτρινοι μετρούν τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες με τη Καβάλα, έχουν όμως χάσει τις δύο τελευταίες χρονιές στο κλειστό της Καλαμίτσας και δεν θέλουν να τριτώσει το κακό.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει πλέον στην διάθεσή του και τον Γιώργο Μπόγρη στο πρωτάθλημα και θα βοηθηθεί πολύ στο rotation των ψηλών, ευελπιστώντας πως ο Έλληνας σέντερ θα αρχίσει αν βρίσκει ρυθμό μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αγωνιστικά οι κίτρινοι έχουν πρόβλημα με τον Δημήτρη Βεργίνη, που δεν είναι απολύτως έτοιμος (τράβηγμα στο δικέφαλο), αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Τα προβλήματα της Καβάλας είναι όμως σημαντικότερα. Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι πολύ πιθανό να μην έχει τους δύο από τους τρεις Αμερικανούς του. Ο Τράβις Γκάρισον είναι οριστικά εκτός αφού αποθεραπεύεται από την αρθροσκόπηση που έκανε και ο Μάικ Τέιλορ, πρώτος σκόρερ της ομάδας, είναι αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top