Στην ΚΕΔ σήμερα ο Καρυπίδης…

Στην πρωτεύουσα από σήμερα το πρωί ο Θοδωρής Καρυπίδης, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μέλο Περέιρα.

 Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Το ραντεβού με τον Πορτογάλο Αρχιδιαιητή, είχε οριστεί απο την προηγούμενη εβδομάδα και είναι γεγονός πως η ατζέντα πλέον, θα συμπεριλαμβάνει πολλά θέματα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, πρόκειται να μεταφέρει την ενόχλησή του από τις κάκιστες διαιτησίες φέτος εις βάρος του Άρη, προκειμένου να του ζητήσει να υπάρξουν τουλάχιστον από εδώ και εξής “πενηνταρίσιες” διαιτησίες.

Αυτό που πρόκειται να ζητήσει ο 39χρονος επιχειρηματίας είναι να είναι πλέον αξιολογημένα όλα τα ματς των ομάδων που διεκδικούν άνοδο,, προκειμένου να μην υπάρξουν και πάλι ορισμοί σαν αυτή του περασμένου Σαββάτου στις Σέρρες.

Αυτό που θέλει ο Άρης και θα μεταφέρει σήμερα ο Θοδωρής Καρυπιδης, είναι το 50-50. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Όπως επίσης και ορισμοί διαιτητών που δεν θα προκαλούν ομάδα και κόσμο, όπως αυτή του Φουκάκη.

Και μόνο ο ορισμός του συγκεκριμένου απο το Ηράκλειο, προκάλεσε δικαιολογημένη ανησυχία, η οποία δυστυχώς επιβεβαιώθηκε εκ του αποτελέσματος.

 

To Top