ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια με την Καρδίτσα την Κυριακή

Στον… αέρα από σήμερα τα εισιτήρια του αγώνα του Άρη με την Καρδίτσα που θα γίνει την Κυριακή στις 20:15 στο «Nick Galis Hall».

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει ότι από σήμερα Πέμπτη (19/10) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Basket League με την Καρδίτσα Ιαπωνική, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 22/10, στις 20:15, στο «Nick Galis Hall».

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο ΑΡΗΣ Midea συνεχίζει την προσπάθειά του, με τον κόσμο στο πλευρό του, όπως πάντα! Ας ξαναγεμίσουμε το «Nick Galis Hall», το οποίο έχει γίνει ήδη, και φέτος, σημείο αναφοράς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ

ΘΥΡΕΣ     ΤΙΜΗ
1-2Α-3Α-4-7-8Α-9Α-10     15€
8-9 VIP     20€
Gold     50€
Court Side     200€
5-6     15€
Παιδικό     5€

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

*Από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, Πέμπτη – Παρασκευή από τις 11:00 έως τις 19:00,το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 15:00 και την Κυριακή από τις 14:00 έως την έναρξη του αγώνα.

*Από τα εκδοτήρια του γηπέδου, την Κυριακή, από τις 18:15.

*Από την πλατφόρμα της More, στη διεύθυνση: https://www.more.com/sports/festivalkae-aris-eisitiria-agonon-2023-2024/

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

*Για τον αγώνα με την Καρδίτσα Ιαπωνική ισχύουν τα ενιαία εισιτήρια διαρκείας, όπως και το πακέτο που αφορά αποκλειστικά στην Basket League. Δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας που αφορούν μόνο στo BKT EuroCup.

*Για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Κάρτα Φιλάθλου, η οποία βγαίνει μία φορά και ισχύει για όλη τη χρονιά. Την προμηθεύεστε απ΄ την μπουτίκ της ΚΑΕ, από τα γραφεία μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ (οδός Παπαναστασίου) ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.more.com/sports/karta-filathlou-a-s-aris-thessalonikis-2023-2024/

*Τα Court Side και τα παιδικά εισιτήρια διατίθενται μόνο από την μπουτίκ της ΚΑΕ και όχι από τη More.

*Φέτος ο έλεγχος αναφορικά με τις θέσεις είναι πιο αυστηρός, συνεπώς καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να κλείνουν ακριβώς τη θέση που θέλουν και να κάθονται αποκλειστικά σ’ αυτήν.

 

 

To Top