ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην… κόντρα ο Μπούργος, θέλει να πληρωθεί όλο το συμβόλαιο της σεζόν, πάει δικαστικά ο Άρης!

Στην… κόντρα βγήκε ο Χερμάν Μπούργος, αρνείται να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του, πάει δικαστικά ο Άρης!

Δεν κλείνει με το καλύτερο τρόπο η συνεργασία του Άρη με τον Μπούργος, με τον Αργεντίνο να δείχνει ένα σκληρό πρόσωπο στα όρια του unfair. Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής των κιτρινόμαυρων αρνείται να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του, τη στιγμή που όπως αναφέρουν στην Αλκμήνης υπάρχει όρος να πάρει τα δεδουλευμένα του και να αποχωρήσει. Ο Μπούργος, όμως δεν δείχνει διάθεση για να φύγει φιλικά και  ζητάει όλα τα λεφτά της σεζόν 2022-2023!

Ήδη οι άνθρωποι του Άρη δείχνουν ξεκάθαρα ενοχλημένοι από την στάση του Αργεντίνου μια και εν γνώσει του, μπήκε όρος για διαζύγιο κοινή συναινέσει και πληρωμή των δεδουλευμένων, τώρα “κάθεται” πάνω στο συμβόλαιο και ζητάει όλα τα χρήματα της σεζόν, χρήματα τα οποία προφανώς δεν τα έχει “δουλέψει”.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη η ΠΑΕ Άρης κινήθηκε δικαστικά, κάνοντας καταγγελία στην ΕΠΟ. Λογικά το ίδιο θα κάνει και ο Αργεντίνος.

Σε κάθε περίπτωση όπως αναφέρουν στον Άρη “πρόκειται για μια unfair στάση”, μια και ήθελαν να χωρίσουν σαν φίλοι, όπως με όλους που φεύγουν τα τελευταία χρόνια, αλλά ο Μπούργος διάλεξε τον δρόμο των δικαστηρίων.

To Top