Στην κόψη του ξυραφιού ο Άρης! Παρέμβαση της Κοινωνίας, στον αέρα η διοικούσα!

Ραγδαίες και δραματικές είναι οι εξελίξεις στον Άρη. Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκεται ο σύλλογος, βυθιζόμενος ακόμη περισσότερο στην κρίση. Παρέμβαση της Κοινωνίας Μελών, στον αέρα η διοικούσα επιτροπή.

Το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα του Άρη στην Κομοτηνή δρομολόγησε σειρά θεαματικών εξελίξεων στην ομάδα.

1. Κατ’ αρχήν, η διοικούσα επιτροπή αποφάσισε μετά από ένα μαραθώνιο συμβούλιο που ξεκίνησε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και κράτησε μέχρι τις 5.30 τα ξημερώματα της Τρίτης να προχωρήσει σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. “Προκρίθηκαν” οι περιπτώσεις του Γιάννη Αναστασίου, αλλά και ξένων τεχνικών, κυρίως από την Ιβηρική χερσόνησο (προτάθηκε ανάμεσα στους άλλους ο Λόπεθ Κάρο, όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ), με σαφή πρόθεση να υπάρχει προπονητής μέχρι το Σάββατο στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

2. Οι εξελίξεις, όμως “πάγωσαν” λίγο πριν το μεσημέρι. Σε ξαφνική συνάντηση που έγινε το πρωί ανάμεσα στα μέλη της Κοινωνίας και της διοικούσας, με παρέμβασή του το δ.σ. του φορέα ζήτησε να σταματήσουν οι όποιες ενέργειες μέχρι να ξεκαθαρίσει το… διοικητικό θέμα και να προχωρήσει ο ορισμός διοίκησης Πρωτοδικείου.

3. “Πείτε μας εάν θα είστε μέσα σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου άμεσα. Αλλιώς πρέπει να προχωρήσουμε με άλλους παράγοντες” φέρεται να τους διεμήνυσαν τα μέλη του φορέα, ζητώντας άμεσα τις απαντήσεις της διοικούσας. Μάλιστα, όπως αφέθηκε να εννοηθεί θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα αυτό.

4. Τα μέλη της διοικούσας περιμένουν από την πλευρά τους, την επίσημη ανακοίνωση, για να κάνουν γνωστές τις προθέσεις τους. Είναι φανερό ότι (με δεδομένη την άρνησή τους να μπουν σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου) η διοικούσα είναι στον αέρα αυτήν τη στιγμή!

Οι ίδιοι δείχνουν ενοχλημένοι από την όλη μεθόδευση, θεωρώντας ότι είναι οι αδικημένοι της υπόθεσης. “Ότι πιο αγνό υπάρχει τον τελευταίο καιρό σε διοικητικό επίπεδο είναι η διοικούσα” όπως έλεγε μέλος της, εκφράζοντας ανοιχτά την ανησυχία του για την επόμενη μέρα του συλλόγου και το κατά πόσο μπορούν να υπάρξουν ρεαλιστικές λύσεις επιβίωσης.

5. Φυσικά προκύπτει το διαδικαστικό και το ουσιαστικό κομμάτι της υπόθεσης. Πώς θα λειτουργήσει η ομάδα σήμερα κιόλας; Υπάρχουν άλλοι παράγοντες και ποιοι είναι αυτοί που θα σηκώσουν το βάρος της ΠΑΕ; Και γιατί τώρα και όχι νωρίτερα δεν έγιναν οι κατάλληλες κινήσεις τη στιγμή που αγωνιστικά ο Άρης είναι στο χείλος του γκρεμού και χρειάζεται συσπείρωση;

Οι εξελίξεις τρέχουν. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

To Top