ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Κ17 του Άρη από τον… Άρη Κασσάνδρειας

Από τον Άρη Κασσάνδρειας στον Άρη Θεσσαλονίκης. Ένας 17χρονος κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και βλέπει τους κόπους του να ανταμείβονται, έχοντας πλέον την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει… Ο λόγος για τον Ορέστη Κούλα.

Μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας της ΠΑΕ Άρης με τον Άρη Κασσάνδρειας γίνεται μετακίνηση ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνουμε την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή μας Ορέστη Κούλα στην Κ17 της Π.Α.Ε ΑΡΗΣ. Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας με τον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης, ήρθε η στιγμή της πρώτης ολοκληρωμένης κίνησης απόκτησης δικού μας ποδοσφαιριστή από την Κ17 του συλλόγου μας.

Ο Ορέστης εγγράφηκε στην ακαδημία μας την περίοδο 2018-2019,όντας ερχόμενος από την Θάσο με την οικογένειά του, στην Κασσάνδρα. Από την αρχή εντυπωσίασε όλο το προπονητικό τιμ με τα πλούσια σωματικά του προσόντα και το πολυσυλλεκτικό ποδοσφαιρικό του ταλέντο που τον καθιστά ικανό σε όλες σχεδόν της θέσεις του γηπέδου.

Ορέστη σου ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στο νέο και πολύ σημαντικό σου ξεκίνημα. Να είσαι γερός υγιής και με το μυαλό μέσα στο κεφάλι για να διακριθείς σ’ αυτόν τον δύσκολο αλλά και μαγικό χώρο του ποδοσφαίρου.

Εμείς οι προπονητές, οι διοικούντες και φίλαθλοι του ΑΡΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ θα είμαστε πάντα δίπλα σου σε ό,τι χρειαστείς και θα είμαστε εκεί στην κερκίδα για να καμαρώνουμε για το παιδί το δικό μας. Περήφανοι για σένα παλικάρι μου.

Και πάλι συγχαρητήρια.

Ο Πρόεδρος του Α.Σ ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ

Λεωνίδας Κων. Μουλαγιαννιός

To Top