Χωρίς κατηγορία

Στην λίστα και ο Όγιος υπό προϋποθέσεις!

Η αναζήτηση του προπονητή που θα αποτελέσει τον διάδοχο του Μάκη Κατσαβάκη συνεχίζεται. Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία συγκεκριμένη επαφή, αφού προς το παρόν… ζυγίζονται τα υπέρ και τα κατά των φερόμενων ως υποψήφιων.

Ανάμεσα στα ονόματα που ήδη έχουν γραφθεί και απασχολούν τους κίτρινους προστέθηκε και αυτό του Γκιγιέρμο Ογιος. Ο Αργεντίνος τεχνικός είναι στην κιτρινόμαυρη λίστα, αλλά υπάρχουν αρκετές δυσκολίες στην περίπτωσή του, μια και αυτή την εποχή βρίσκεται στην Κολομβία, καθοδηγώντας την Ονσε Κάλδας.

Λίγους μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Όνσε Κάλδας προτάθηκε στον Άνχελ Γκιγιέρμο Όγιος επέκταση της συνεργασίας από τη διοίκηση έως το 2016, πρόταση που έγινε αποδεκτή από τον πρώην τεχνικό του Άρη!

Ο Όγιος άφησε την Μπολιβάρ και τη Βολιβία για να πάει στην Όνσε Κάλδας, ομάδα της Κολομβίας. Ανέλαβε την ομάδα τον Ιούλιο και δύο μήνες μετά η διοίκηση αποφάσισε να του επεκτείνει το ήδη υπάρχον συμβόλαιο μέχρι το 2016! Αυτό είναι και το μεγάλο εμπόδιο στην περίπτωση του 49χρονου τεχνικού.

Μέσα στη διοικούσα επιτροπή των κιτρίνων, χαίρει της εκτίμησης από το προηγούμενο πέρασμά του από τον Άρη, όμως όπως προαναφέραμε δεν είναι και η ευκολότερη των περιπtώσεων.

Το μεγάλο του «συν», θεωρείται ότι τυγχάνει της αγάπης της πλειοψηφίας του κόσμου του Αρη, κάτι που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Το θέμα του Όγιος, όπως και των άλλων περιπτώσεων (κυρίως του Μαρίνου Ουζουνίδη,  Γιάννη Αναστασίου, Ζόρζε Κόστα) θα δρομολογηθούν από την Τρίτη, με περισσότερο καθαρό μυαλό και νηφαλιότητα, όπως έλεγαν οι άνθρωποι του Άρη.

To Top