Στην λίστα του Ίλια Ίβιτς για ΑΕΚ ο Ματέο Γκαρσία

Ο πρώην άσος του Άρη, φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ίλια Ίβιτς για τα άκρα της επίθεσης, αφού τα χαρακτηριστικά του φαίνεται πως ταιριάζουν στα «θέλω» της ΑΕΚ.

Όπως μετέδωσε το sport-fm.gr: “Ένας γνώριμος στους Έλληνες φιλάθλους, ένα όνομα που έχει παίξει σε διαφορετικές μεταγραφικές περιόδους, για ελληνικές ομάδες, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Ματέο Γκαρσία που έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό και το ρεπορτάζ του Άρη, ο οποίος παρουσιάζεται ως μία λύση για την θέση του αριστερού εξτρέμ, έχοντας μάλιστα κεντρίσει την προσοχή του Ίλια Ίβιτς.

Η αλήθεια είναι πως ο Αργεντινός αποτελεί μια λύση δοκιμασμένη, αφού στον Άρη άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, με το πέρασμα του να είναι άκρως ικανοποιητικό. Όπως και η εκκίνηση του με τον Μιλόγεβιτς στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα ήταν πολύ ενθαρρυντική, ωστόσο μετά την φυγή του παλιού προπονητή του Πανιωνίου, ο χρόνος συμμετοχής του 24χρονου εξτρέμ μειώθηκε αρκετά.

Τα στοιχεία του Γκαρσία και ειδικά η ικανότητά του, να δημιουργεί ρήγματα και να μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του καταστάσεις υπεραριθμίας, έχουν κάνει τον Ίβιτς να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του. Το γεγονός πως ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει καλές επαφές με τον σύλλογο της πατρίδας του, αποτελεί ένα όπλο. Πρόσφατα θυμίζουμε πως ο Αστέρας φέρεται να απέρριψε πρόταση του Άρη με 1.2 εκ ευρώ για τον παίκτη”.

To Top