ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Στην λίστα του Απόλλωνα Λεμεσού ο Μήτρογλου” αναφέρουν οι Κύπριοι

Η κυπριακή ιστοσελίδα 24sports.com.cy μιλάει για ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού για τον Κώστα Μήτρογλου.

Στο ρεπορτάζ που φιλοξενεί ο Απόλλωνας κυνηγάει ακόμα 2-3 προσθήκες για να κλείσει το ρόστερ του και ανάμεσα στις επιλογές είναι και ο Κώστας Μήτρογλου, o οποίος έχει συμβόλαιο με τον Άρη, οι κιτρινόμαυροι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για να το λύσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα λόγω της απροθυμίας του 33χρονου φορ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι Κύπριοι:

Ο προγραμματισμός του Απόλλωνα βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς μέχρι το τέλος του μήνα αναμένονται 2-3 μεταγραφές, ώστε να κλείσει το ρόστερ της φετινής χρονιάς.

Παράλληλα οι φήμες που φέρουν το Νίκο Κίρζη να προσπαθεί ν’ αντιστρέψει το κλίμα υλοποιώντας μεταγραφές «μπαμ» έχουν βάση και όλοι πια περιμένουν την τελική διαμόρφωση του ρόστερ και πόσο θα ενισχυθεί μετά και απ’ την όχι και τόσο καλή εικόνα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Σίγουρη επίσης πρέπει να θεωρείται η απόκτηση ενός επιθετικού κορυφής που θα κάνει τη διαφορά… 

Επ’ αυτού οι  πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στο τραπέζι των Νίκο Κίρζη, Πέτρο Κονναφή και Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ υπάρχει μεταξύ άλλων το όνομα του Κώστα Μήτρογλου. Ο 33χρονος πια Ελλαδίτης φορ με πλούσια καριέρα σε ομάδες όπως του Ολυμπιακού, Φούλαμ, Μπενφίκα, Γαλατά, Αϊντχόφεν και Μαρσέιγ βρίσκεται από πέρσι τον Ιανουάριο στον Άρη Θεσσαλονίκης χωρίς όμως να έχει πολλά παιγνίδια στην πλάτη του.

Όπως μάλιστα μας έχουν ενημερώσει Ελλαδίτες συνάδελφοι που επιμελούνται το ρεπορτάζ των Θεσσαλονικιών, ο 33χρονος φορ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και οι απολαβές του κρίνονται υψηλές.

Στο αγωνιστικό πάντως κομμάτι ο Μήτρογλου δεν αποτελεί βασική επιλογή για τον προπονητή της ομάδας, Μάντζιο καθότι ως λύσεις για τη θέση του σέντερ φορ λογίζονται ο νεοφερμένος από τη Φούλαμ, Καμαρά αλλά και ο Δημήτρης Μάνος.

Όπως και να έχει, η αγορά του Άρη Θεσσαλονίκης θεωρείται οικεία για τον Απόλλωνα καθότι μόλις πέρσι αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι τόσο ο Λάρσον όσο και ο Ντιγκινί δύο μεταγραφές που εκ του αποτελέσματος κρίθηκαν παντελώς αντίθετα. Από τη μια δηλαδή ο Λάρσον που πέρασε και δεν άγγιξε και από την άλλη ο Ντιγκινί που μάλλον θεωρείται η καλύτερη της περσινής χρονιάς.

Η περίπτωση του Μήτρογλου βρίσκεται στα υπόψη των ιθυνόντων και απομένει να δούμε την έκβαση που θα έχει. Η επιθυμία να αποκτήσουν βαρβάτο φορ που θα πάρει πάνω του την «υπόθεση» γκολ των Λεμεσιανών είναι δεδομένη συνεπώς χρειάζεται λίγη υπομονή να μάθουμε ποιος θα είναι ο εκλεκτός και αν τελικώς θα είναι ο Ελλαδίτης.

To Top