Στην Μίλαν ο Μάριο Χίλα

Ο Μάριο Χίλα αποχαιρέτησε την Ρώμη μετά από μία τετραετία στην Λάτσιο για να ανοίξει μία νέα σελίδα στην καριέρα του στο Μιλάνο, με την Μίλαν να ανακοινώνει το βράδυ της Παρασκευής (10/7) την απόκτησή του για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Από την Μαδρίτη και την Ρεάλ στην Ρώμη και στην Λάτσιο και από εκεί στο Μιλάνο. Αυτή είναι η μέχρι τώρα ποδοσφαιρική διαδρομή του Μάριο Χίλα, με τον 25χρονο Ισπανό κεντρικό αμυντικό να αφήνει τους λατσιάλι έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στο “Ολίμπικο” (120 συμμετοχές – 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις) και να είναι έτοιμος για μία νέα αγωνιστική πρόκληση στην καριέρα του μέσω της Μίλαν.

Το πρωί της Παρασκευής (10/7) ο παίκτης πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το βράδυ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους ροσονέρι, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το 2031.

Όπως αναφέρει η ιταλική “Sportmediaset” , η διοίκηση της Μίλαν θα καταβάλλει στην Λάτσιο το ποσό των 28 εκατομμυρίων ευρω συμπεριλαμβανομένων των μπόνους (τα μισά θα πάνε στα ταμεία της Ρεάλ), με τον ίδιο να δέχεται να υπογράψει συμβόλαιο που θα του αποφέρει 4,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

To Top