Στην Νέα Ιωνία ο Πλατέλλας (photo)

Συνέχεια στην ποδοσφαιρική καριέρα για τον Βαγγέλη Πλατέλλα που βρήκε «στέγη» στην Νέας Ιωνία, που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Α΄ Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ρόστερ ομάδας που θα μπορούσε κάλλιστα να αγωνιστεί -τουλάχιστον- μία κατηγορία ψηλότερα έχει ούτως ή άλλως συγκροτηθεί από το καλοκαίρι στη Νέα Ιωνία, αλλά σε αυτό το ρόστερ… όλοι οι καλοί χωράνε!

Έπειτα από ενέργειες της οικογένειας Κουλούρη, μπήκε το… κερασάκι στην τούρτα με την απόκτηση του Βαγγέλη Πλατέλλα, ο οποίος μέχρι πριν από δεκαεπτά μήνες έγραφε συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Super League! Ο αριστεροπόδαρος άσος, ο οποίος έχει αγωνιστεί με έξι διαφορετικές ομάδες στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας, καταγράφοντας συνολικά 98 συμμετοχές σε αυτό, ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση των κυανοκίτρινων και τίθεται στα πλάνα του Δημήτρη Παπασπύρου, με τον οποίο συνεργάστηκε και στο δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν στις τάξεις του Αιολικού. Κατά τα άλλα, ο 34χρονος άσος έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Καλλιθέα, Ξάνθη, ΑΕΚ, Ατρόμητο, Άρη, ΟΦΗ, Νέφτσι Μπακού, ΑΕΛ, Ιωνικό και Αιολικό, ενώ μετρά 316 συμμετοχές και 49 γκολ στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Πλατέλλας αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης όχι μόνο για τους φιλάθλους της Νέας Ιωνίας, αλλά ευρύτερα για τους φίλους του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

To Top