Στην ΠΑΕ Κατσιαούνης και Στεφανίδης

Το «εγώ» μπήκε στην άκρη, μπροστά στην προσπάθεια να μην μείνει ακέφαλη η ομάδα, παρά την προχειρότητα των διοικητικών χειρισμών των τελευταίων ημερών.

Ο λόγος για τα παραιτηθέντα μέλη της διοικούσας επιτροπής Αλέκο Κατσιαούνη και Πάνο Στεφανίδη, οι οποίοι αν και… «αδειάστηκαν» άκομψα το τελευταίο 48ωρο από την Κοινωνία Μελών, μπροστά στο διοικητικό αδιέξοδο, προσπάθησαν σήμερα να «τρέξουν» κάποια από τα διαδικαστικά θέματα που αφορούν την ομάδα.

Για τον λόγο αυτόν βρέθηκαν στην ΠΑΕ και συμμετείχαν στην λειτουργία της, αν και ήταν φανερά ενοχλημένοι από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν από τον φορέα.

Το σκεπτικό τους; Κανείς δεν μπορεί να αφήσει την ομάδα στην τύχη της, όσο υπάρχουν ανοιχτά θέματα στην ΠΑΕ και δύσκολοι αγώνες στο γήπεδο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αύριο επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ο Σταύρος Λαμπριάκος από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ο Λαμπριάκος δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του για τα όσα έγιναν τις τελευταίες δυο μέρες. Θα συζητήσει με τους Κατσιαούνη και Στεφανίδη και αποφασίσει πώς θα κινηθεί.

To Top