Στην ΠΑΕ τα μέλη της ΚΜΑ για να λειτουργήσει η ομάδα μέχρι νεωτέρας

Η επισημοποίηση των παραιτήσεων του Δημήτρη Ηλιάδη και των συνεργατών του στο δ.σ. της ΠΑΕ δρομολόγησε τις εξελίξεις.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ τελούσε υπό παραίτηση από την περασμένη βδομάδα, έχει παραιτηθεί από χθες προφορικά και σήμερα κατέθεσε επίσημα την παραίτηση του.

Το ταμείο της ΠΑΕ έχει παραδοθεί στην Κοινωνία Μελών και η οικονομική διαχείριση της ομάδας. Παράλληλα έγινε μια ενημέρωση σχετικά με τις άμεσες υποχρεώσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά και για τα νομικά θέματα που υπάρχουν και χρειάζονται επίλυση (π.χ. καταγγελίες σύμβασης από Ουντότζι, Ιμπέχ).

Ήδη από νωρίς το μεσημέρι βρίσκονται μέχρι και τώρα στα γραφεία της Αλκμήνης τα μέλη του δ.σ. της ΚΜΑ Βασίλης Φουρλίγκας, Τάσος Ταμπακούλης, Άγγελος Μυρσιρλής, για να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να έχει συνέχεια και να λειτουργήσει η ΠΑΕ.

Ας μην ξεχνάμε, ότι ο Άρης έχει αγώνα την Πέμπτη στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Αστέρα Τρίπολης και την Δευτέρα θα μεταβεί στα Γιάννινα για το τελευταίο παιχνίδι μέσα στο 2013.

Όπως τόνισε και σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του, ο πρόεδρος της ΚΜΑ Πάνος Στεφανίδης, ο φορέας θα είναι σε αυτή τη μεταβατική περίοδο, μέχρι νεωτέρας και μέχρι να δρομολογηθούν οι εξελίξεις της επόμενης μέρας, με τη διάδοχη κατάσταση.

To Top