Στην Πορτογαλία ο Κριστιάνο την ώρα του ντέρμπι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με τη Σίτι και οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν ήταν καν στο Μάντσεστερ την ώρα του ντέρμπι.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε ένα πρόβλημα στον καμπτήρα του ισχίου και έμεινε εκτός αποστολής της ομάδας του, παρά τη θεραπεία που ακολούθησε. Την απουσία του Κριστιάνο επιβεβαίωσε πριν τον αγώνα ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος τόνισε πως πρέπει να εμπιστευθεί το ιατρικό επιτελείο, αφήνοντας πάντως ένα… μυστήριο σχετικά με τον τραυματισμό του παίκτη.

Την ώρα που η Γιουνάιτεντ έχανε με 4-1 από τη Σίτι, ο Πορτογάλος βρισκόταν στην πατρίδα του… Η συμπεριφορά του Ρονάλντο, όπως αναφέρει το Athletic, δεν άρεσε σε κανέναν συμπαίκτη του, με τον ρεπορτάζ να αναφέρει πως «οι τραυματισμένοι παίκτες δεν είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν αγώνες, αλλά λέγεται ότι οι συμπαίκτες του Ρονάλντο αισθάνονται ότι η παρουσία του στο γήπεδο, δεδομένης της αύρας και της συνεισφοράς του σε αυτή τη σεζόν, θα μπορούσε να είναι ευεργετική».

To Top