ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην πρίζα για το πρόγραμμα… ράλι σε πρωτάθλημα και κύπελλο επί ένα μήνα!

Στην πρίζα για το πρόγραμμα… ράλι σε πρωτάθλημα και κύπελλο βρίσκεται όλος ο Άρης.

Οι δυο αγώνες του κυπέλλου, σε συνδυασμό με την αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ από τον πρώτο γύρο, κατέγραψαν ένα… ράλι που περιμένει τους κιτρινόμαυρους με τα δέκα παιχνίδια μέσα σε ένα μήνα, γεγονός που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για χαλάρωση από τους κιτρινόμαυρους.

Κάτι που γνώριζαν και γνωρίζουν οι άνθρωποι του Άρη με τον Άκη Μάντζιο και τους συνεργάτες του να τονίζουν ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη στα δύσκολα.

Όπως σημειώσαμε και χθες ο Άρης θα βρει στον δρόμο του τον Αστέρα Τρίπολης στο κύπελλο και με δεδομένο ότι υπάρχει και το παιχνίδι με την ΑΕΚ από τον πρώτο γύρο, προκύπτουν δέκα αγώνες στο διάστημα 30 Ιανουαρίου με 7 Φεβρουαρίου! Μάλιστα στις 30 Ιανουαρίου παίζει με τον Αστέρα στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα, ακολουθεί η ρεβάνς στην Τρίπολη για το κύπελλο μεσοβδόμαδα και το παιχνίδι στην Αθήνα με την ΑΕΚ στις 7 Φεβρουαρίου!

Αναλυτικά:

07/01 ΑΡΗΣ–Βόλος

11/01 Γιάννινα-ΑΡΗΣ

14/01 ΑΡΗΣ-ΑΕΚ

17/01 ΑΡΗΣ-Παναθηναϊκός

19-20-21/01 ΑΡΗΣ-Αστέρας Τρίπολης

23/01 Απόλλων Σμύρνης-ΑΡΗΣ

26/01 ΑΡΗΣ-ΑΕΛ

30/01 Aστέρας Τρίπολης-ΑΡΗΣ

02-03-04/02 Αστέρας Τρίπολης ΑΡΗΣ

07/02 ΑΕΚ-ΑΡΗΣ

Ο Μάντζιος για την άμεση ενίσχυση της ομάδας είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά: «Δεν είναι ότι θα έρθει ένας παίκτης και θα φύγει κάποιος άλλος. Το πλάνο δεν είναι έτσι. Τώρα ειδικά που θα έχουν 13 ματς μέσα σε 42 μέρες, δηλαδή μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου κάθε τρεις μέρες θα έχουμε παιχνίδια. Θέλουμε λύσεις. Δηλαδή όλοι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής» όπως είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός συμπληρώνοντας: «Ένας μήνας δύσκολος ο Ιανουάριος, με δύσκολα παιχνίδια, ντέρμπι κι εκτός έδρας. Θα δούμε. Αν η ομάδα παραμείνει εκεί, όσο περνούν τα παιχνίδια που έλεγε και ο άλλος της Λέστερ… Αλλά έχει πολλά ματς ακόμη».

To Top