ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην… πρίζα και οι “νέοι”, περιμένουν τις αποφάσεις της ΕΠΟ

Την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων περιμένουν στον Άρη, η εξέλιξη της οποίας αναμένεται να καθορίσει στο μέγιστο βαθμό την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούν οι “κιτρινόμαυροι” την επόμενη σεζόν.

Εν αναμονή της εκδίκασης της έφεσης βρίσκονται και οι έξι ποδοσφαιριστές που συμφώνησαν με τον Άρη το τελευταίο διάστημα, καθώς σε περίπτωση που η ΕΠΟ ορίσει μπαράζ ανόδου η συμμετοχή τους μέχρι στιγμής στους αγώνες αυτούς βρίσκεται στον… αέρα.

Βάση κανονισμών εάν διεξαχθούν αγώνες διαβάθμισης τα νέα αποκτήματα δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχή, καθώς οι ομάδες πρέπει να παραταχθούν με τα περσινά ρόστερ.

Γίνεται αντιληπτό ότι οι Μελισσάς, Πεταυράκης, Κόστλι, Πέρεθ, Φάμπιο και Καμαρά δεν θα αγωνιστούν, εκτός εάν η Ελληνική Ομοσπονδία αποφασίσει να αγωνιστούν και οι παίκτες που αποκτήθηκαν όλο αυτό το διάστημα από τους δευτεραθλητές.

Ούτως η άλλως οι “νέοι” του “κιτρινόμαυρου” ρόστερ (εκτός του Πεταυράκη που έχει κάνει προετοιμασία με την ΑΕΚ) ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς στις προπονήσεις στο Ζλάτιμπορ, προκειμένου να φτάσουν στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, ώστε να είναι έτοιμοι εφόσον αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ.

To Top